Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Het warme gevoel van een echte houten vloer. Parky is dé nieuwe interieuroplossing voor een vloer van topkwaliteit. Een makkelijk te leggen houten vloer met een toplaag van fineerhout, voelt aan als parket en biedt vele voordelen.

Pure eikenhouten vloeren

Het altijd populaire eiken is goed vertegenwoordigd met maar liefst 12 designs. Zowel lichte eikendecoren als grijze of donkere kleuren. Voor ieders smaak is de gewenste look aanwezig.

Bekijk de eiken designs

Parky Swing

Patroonvloeren zijn tijdloos. Nu zijn ze hipper dan ooit. Laat je echter niet misleiden, deze trend is er eentje die blijft. Patronen zorgen voor een unieke touch in uw interieur en passen zowel in een authentieke woning zoals een herenhuis als in een hypermodern interieur.

Vraag stalen aan

Par-ky Swing

Op zoek naar bijzonder hout?

Afrormosia? Sucupira? Rosewood Santos? Ja, er zijn ook exotische houtsoorten beschikbaar. Waar deze normaal een kapitaal kosten, is dat niet bij Parky. Dit komt door de dunne fineerlaag van 0,6 mm. Hierdoor zijn deze prachtige houtsoorten met bijzondere look veel toegankelijk geworden.

Bekijk de exotische decoren

Parky vs parket en laminaat

Parket staat boven laminaat, maar zeker niet boven Parky. Fineerparket heeft gunstige eigenschappen ten opzichte van parket en laminaat. Bovenal, het is écht hout! Het heeft hetzelfde warme gevoel als parket, maar een dunnere toplaag. Onder deze toplaag zit stevig HDF. Hierdoor heeft Parky betere impactkwaliteiten. Het is makkelijk te plaatsen en ook makkelijk te vervangen.

Lees de brochure

Verder naar de producten

Wat maakt Parky bijzonder?

  • 21 designs beschikbaar
  • Het warme gevoel van écht hout
  • Eenvoudig te leggen en te vervangen
  • Deels in kleurkoppeling met Shinnoki fineer
  • Prijsgunstig in vergelijking met parket

Combineer het met Shinnoki

Uniek aan Parky is de kleurkoppeling met Shinnoki, maar liefst zes kleuren uit de Shinnoki collectie zijn ook in Parky verkrijgbaar. Laat jouw vloer matchen met het meubilair en combineer erop los met Parky en Shinnoki.

Meer over Shinnoki

Naar de decoren

Parky, fineerparket producten

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×