Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Edel, maar robuust. Het nieuwe PrimeBoard van Pfleiderer is een combinatie van aansprekende lak-optiek, optimale verwerkbaarheid en hoge belastbaarheid. De hoogwaardige lakbewerking is verkrijgbaar in XTreme Matt en XTreme hoogglans.

“Een innovatieve meerlaags-laktechnologie garandeert een hoge kleurstabiliteit en uitstekende materiaaleigenschappen voor een probleemloze verwerking.”

Bekijk de brochure

Primeboard XTreme Hoogglans (XG)

XTreme hoogglans heeft perfecte spiegelglans. Met name unidecoren genieten van de pure en tijdloze moderniteit van deze finish. Het verandert de meest klassieke decoren in oppervlakken met een buitengewone elegantie.

Primeboard XTreme Matt (XT)

De finish XTreme Matt is zowel actueel als tijdloos. Het matte oppervlak inspireert ontwerpers en bezorgt een fluweelachtig geveoel. Het zachte oppervlak nodigt uit tot aanraken. XTreme Matt wordt gecomplementeerd met een anti-fingerprint effect. Het biedt bescherming tegen vervuiling en zorgt voor een snelle reiniging.

9 bijzondere decoren

Pfleiderer PrimeBoard is verkrijgbaar in 9 bijzondere decoren, waaronder één houtdecor.

Vraag gratis stalen aan

Cradle to Cradle Certified™ Bronze

Bij Leeuwerik willen we inspanning en bijdrage leveren aan een duurzame toekomst voor milieu, mens en economie door verantwoorde, circulaire en veilige materialen aan te bieden. Een van die materialen is PrimeBoard van Pfleiderer! Dit product is Cradle to Cradle Certified™ Bronze wat aantoont dat PrimeBoard op een verantwoorde manier geproduceerd, veilig en circulair is.

Lees meer over dit certificaat

Verder naar de producten

Uniek in diversiteit en afwerking

  • Hoogwaardig oppervlak
  • Kleurstabiliteit
  • Optimaal verwerkbaar
  • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk
  • Oplosmiddelvrij
  • Hoog rendement

Probleemloze verwerking, perfect resultaat

Pfleiderer Primeboard heeft 3 laklagen genoten die zorgen voor een prachtig eindproduct. Dankzij de optimale maatvoering van 280 x 210 cm kan deze bijzonder economisch verwerkt worden.

Naar de decoren

Pfleiderer PrimeBoard producten

Goed te weten

De Leeuwerik decorenzoeker

De Leeuwerik decorenzoeker op deze website biedt een overzicht van de decoren uit al onze decoratieve collecties. Bekijk ze per merk, categorie en vraag direct een staal aan!

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×