Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

De nieuwe Monochrom Vibration  

Polyrey introduceert dit jaar de nieuwe Polyrey Monochrom collectie. Een reis tussen schaduw en licht. Door gebruik van natuur en kracht van elementen als inspiratiebron zijn er nieuwe kleuren en structuren aan deze collectie toegevoegd.  

Revolutionaire verandering 

Voorheen was er slechts één zwart en één wit decor verkrijgbaar in de Monochrom serie. Daar is nu verandering in gekomen. Polyrey heeft geluisterd en gecreërd, want de nieuwe Monochrom Vibration kan terecht een topcollectie genoemd worden. Zijdezachte structuren wisselen af met grove steenstructuren verdeeld over verschillende tinten zwart, grijs en wit. 

Polyrey Monochrom nodigt uit tot het maken van grafische effecten en zuivere lijnen. Een stijlvol product voor een elegant interieur.  

8 unieke structuren 

In Monochrom Vibration zijn acht bijzondere structuren opgenomen. Allemaal garant voor een stijlvolle toepassing in een interieur.  

Polyrey Touch 
Misschien wel de meest in het oog springende structuur; Polyrey Touch. Deze structuur voelt zijdezacht aan en heeft een diepe matte kleur. Vingerafdrukken maken geen schijn van kans op dit materiaal.

Inspiratie door natuursteen 
Verschillende natuurelementen zijn in deze collectie verwerkt tot structuur. Zo inspireerde de regen tot de structuur van Legno, maar ook natuursteen is erg belangrijk in de nieuwe Polyrey Monochrom. Dat is te zien in de structuren Roche en Fusion. Structuren met een lichte steenreliëf die ruw aanvoelen. Fusion is daarin ook nog licht glanzend.  

Bekijk alle 8 structuren in de brochure

12 witte, 12 zwarte tinten en 4 grijze tinten

Uiteindelijk is Polyrey Monochrom vormgegeven in 12 witte, 12 zwarte tinten en 4 grijze tinten. Dit zijn verschillende combinaties van structuren met decoren. Het uiteindelijke resultaat is een stijlvolle collectie waarmee ieder interieur kan worden aangekleed. Bekijk de brochure om deze luxe vormgeving te aanschouwen. 

Verder naar de producten

Eigenschappen Monochrom Vibration:

  • Verkrijgbaar in HPL en compactplaat
  • Stoot- en slijtvast
  • Antibacteriële Sanitized® verwerking
  • PEFC en FSC® gecertificeerd
Naar de decoren

Vraag meer informatie aan

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×