Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Polyrey Monochrom HPL 

Alle 24 decoren en 8 structuren van Polyrey Monochrom zijn verkrijgbaar in HPL-laminaat met matchende kern. Het standaardformaat van de Polyrey HPL is 307 x 132 cm met een dikte van 1,2 mm. Meer informatie vindt u in de brochure. 

Bekijk de brochure

Verfijnde, harmonieuze en elegante bekleding 

De hpl panelen van Polyrey Monochrom zijn ondere andere geschikt voor nieuwbouw, oppervlaktebekleding en vele horizontale en verticale toepassingen. Wat Polyrey uniek maakt is de Sanitized® afwerking. Dit is een afwerking op basis van zilverionen waardoor bacteriën die ermee in contact komen vernietigd worden. Daarmee is het zeer geschikt voor openbare ruimtes en contact met levensmiddelen. Op aanvraag zijn de panelen met PEFC of FSC® certificaat verkrijgbaar.  

Meer over Sanitized®

Beschikbare kleuren en structuren 

Polyrey Monochrom is in HPL in alle kleuren en structuren van deze collectie verkrijgbaar. Beniewd naar deze decoren? Kijk dan in onze decorenzoeker!  

Naar de decorenzoeker

Polyrey Monochrom HPL 1,2 mm 307 X 132 cm

Bruto prijs: € 73,61 per m2
Structuur: BRILLANT HG

Keurmerk

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×