Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Polyrey Monochrom is in maar liefst 12 decoren en 5 verschillende structuren verkrijgbaar in compactplaat met matchende kern. De meeste platen hebben een afmeting van 307 x 132 cm. Er is een tint met een afmeting van 260 x 205. Kijk daarvoor in de brochure. Mogelijke diktes zijn 6, 8, 10 en 12,5 mm. Voor meer informatie kunt u terecht in onze brochure.  

Naar de brochure

Verfijnd, hecht en polyvalent materiaal 

De Monochrom compactplaten kunnen op dezelfde manier worden bewerkt als hardhout. Zeer geschikt voor nieuwbouw en openbare gelegenheden. Het is snel, schoon en reukloos te monteren. Op aanvraag zijn de panelen met PEFC of FSC certificaat verkrijgbaar.  

Ook de compactplaten van Polyrey Monochrom beschikken over de bekende Sanitized afwerking. Dit houdt in dat bacteriën die in contact komen met deze plaat vernietigd worden door een afwerking op basis van zilverionen. Hierdoor is het ideaal voor openbare ruimtes en goedgekeurd voor contact met levensmiddelen. 

Meer over Sanitized®

Polyrey Monochrom Compact 10 mm 307 x 132 cm

Bruto prijs: € 226,48 per m2
Structuur: BRILLANT HG

Keurmerk

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×