Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Polyrey gemelamineerde spaanplaat en MDF Panoprey

Voor het gemak heeft Polyrey de collectie uitgebreid met gemelamineerde spaanplaten en MDF. Deze verzameling wordt Polyrey Panoprey genoemd. Panoprey is volledig verkrijgbaar in kleurkoppeling met Polyrey HPL.  

Polyrey Panoprey is een gunstig geprijsd paneel dat onmiddellijk klaar is om verwerkt te worden. Het is net zoals de hpl collectie krasbestendig en makkelijk te reinigen. Op aanvraag zijn de platen ook verkrijgbaar in brandvertragende kwaliteit.  

156 platen in kleurkoppeling 

De collectie gemelamineerde platen is volledige verkrijgbaar in kleurkoppeling met Polyrey HPL en compact Reysipur. Dit houdt in dat er binnen een interieur gemakkelijk combinaties kunnen worden gemaakt tussen de verschillende collecties om eenheid in het ontwerp te krijgen.  

Verder naar de producten

Eigenschappen Polyrey Panoprey

  • Twee decoratieve zijden 
  • Krasbestendig en eenvoudig schoon te maken 
  • Goedgekeurd voor contact met levensmiddelen (IANESCO) 
  • Esthetische kwaliteiten en stevigheid van MDF en spaanplaat
Naar de decoren

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×