Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83


Querkus biedt een complete collectie eiken gefineerde platen. Er kan gekozen worden uit vier diverse looks: Oak Natural, Oak Vintage, Oak Retro en Oak Smoked. Querkus kenmerkt zich door haar massieve uitstraling. 

De populaire klassieke look

Het zorgvuldig geselecteerde eikenhout voor de Oak Natural collectie is afkomstig uit Kroatië. Duurzaam bosbeheer wordt verzekerd door het FSC-certificaat. De Oak Natural fineren zijn verkrijgbaar in 4 fineerdiktes (0,6 – 1 – 1,5 en 2 mm). Hoe dikker het fineer, hoe massiever de uitstraling en hoe meer structuur er kan worden aangebracht. 

Adagio Allegro Vivace

Querkus Oak Natural
Querkus Oak Natural Adagio, Allegro en Vivace.

Stoer en robuust fineer uit oude treinstellen

In de Oak vintage collectie krijgen oude materialen een nieuwe bestemming. Het hout waaruit het Oak Vintage fineer wordt gemaakt is afkomstig uit oude treinstellen. Decospan upcyclet deze materialen waardoor het een ultieme robuuste uitstraling krijgt. Dit maakt het Oak Vintage fineer een eyecatcher in ieder interieur. 

Zie het authentieke oud eiken

Vergelijking

Tot in de kern gerookt eiken fineer

Door dit Kroatische eikenhout in de kern te roken, krijgt Oak smoked Havana een stoere uitstraling met klasse. Dit traditionele rookproces gecombineerd met de typische eigenschappen van het eiken zorgen voor een krachtige uitstraling.

Ontdek het elegante Oak Smoked  

Querkus Oak Smoked
Querkus Oak Smoked Havana, Arabica en Robusta

Een ode aan kwaliteit en gezelligheid

Querkus Oak Retro brengt een ode aan de kwaliteit en gezelligheid. Wanneer u de Querkus Oak Vintage te uitgesproken vindt, is dit product een prima vervanger. Het is minder opvallend, maar heeft heeft wel een uniek karakter voor een kenmerkende sfeer.

Ontdek het karaktervolle Oak Retro  

Eikenhout centraal

In de Querkus collectie staat eikenhout centraal. Een duurzaam decoratief materiaal, dat in ieder interieur toegepast kan worden. Het combineert namelijk perfect met zowel authentieke materialen als moderne elementen. Dat heeft Decospan goed begrepen. Met haar Querkus fineer collectie loopt zij voorop in deze trend.

Verder naar de producten

Kenmerken van Querkus 

Bekijk alle looks

Oppervlaktestructuren zorgen voor een massieve look

Wat Querkus speciaal maakt zijn de oppervlaktestructuren. Op Querkus kunnen verschillende scratch- en brushbewerkingen worden toegepast. Dit zorgt voor bijzondere 3D-effecten in het oppervlak waardoor Querkus een unieke massieve look krijgt. 

Bekijk de Scratch en Brush bewerkingen  

Naar de decoren

Vraag meer informatie aan

Goed te weten

Fineer verwerken/bewerken

Wanneer u met uw fineerplaten aan de slag gaat, is het belangrijk dat u goed snijgereedschap gebruikt. Let ook extra goed op de standtijden van uw beitels, zaagbladen etc. Verwissel deze altijd op tijd. Lees hier meer over het zagen van fineer.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×