Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83


Querkus biedt een complete collectie eiken gefineerde platen. Er kan gekozen worden uit vier diverse looks: Oak Natural, Oak Vintage Original, Oak Vintage Retro en Oak Smoked. Querkus kenmerkt zich door haar massieve uitstraling. 

De populaire klassieke look

Het zorgvuldig geselecteerde eikenhout voor de Oak Natural collectie is afkomstig uit Kroatië. Duurzaam bosbeheer wordt verzekerd door het FSC-certificaat. De Oak Natural fineren zijn verkrijgbaar in 4 fineerdiktes (0,6 – 1 – 1,5 en 2 mm). Hoe dikker het fineer, hoe massiever de uitstraling en hoe meer structuur er kan worden aangebracht. 

Adagio Allegro Vivace

Querkus Oak Natural
Querkus Oak Natural Adagio, Allegro en Vivace.

Querkus Oak Vintage Original en Oak Vintage Retro

Op zoek naar een authentiek en robuust decor? Querkus Oak Vintage Original heeft een uitgesproken historische look. Introduceer een nostalgisch gevoel in uw interieur met dit prachtige eiken fineer. Wel op zoek naar karakter, maar niet de uitgesproken vintage look? Bekijk dan de Oak Vintage Retro looks van Querkus!

Zie het robuuste Oak Vintage Original 

Ontdek het subtielere Oak Vintage Retro  

Vergelijking

Tot in de kern gerookt eiken fineer

Door dit Kroatische eikenhout in de kern te roken, krijgt Oak Smoked Havana een stoere uitstraling met klasse. Dit traditionele rookproces gecombineerd met de typische eigenschappen van het eiken zorgt voor een krachtige uitstraling.

Ontdek het elegante Oak Smoked  

Querkus Oak Smoked
Querkus Oak Smoked Havana, Arabica en Robusta

Eikenhout centraal

In de Querkus collectie staat eikenhout centraal. Een duurzaam decoratief materiaal, dat in ieder interieur toegepast kan worden. Het combineert namelijk perfect met zowel authentieke materialen als moderne elementen. Dat heeft Decospan goed begrepen. Met haar Querkus fineer collectie loopt zij voorop in deze trend.

Verder naar de producten

Kenmerken van Querkus 

Bekijk alle looks

De Veneerstudio: Het fineer-inspiratiecentrum voor architecten en ontwerpers

Wilt u het eiken fineer op groot formaat zien? Onze veneerstudio is een inspiratiecentrum voor fineer. Vele houtsoorten, in het bijzonder eiken, zijn in onze veneerstudio op groot formaat te aanschouwen. Kom gerust een kijkje nemen. Wij begeleiden graag in het uitzoeken van de perfecte look.

BEZOEK DE VENEERSTUDIO 

Eiken fineer inspiratie

Naar de decoren

Vraag meer informatie aan

Goed te weten

Fineer verwerken/bewerken

Wanneer u met uw fineerplaten aan de slag gaat, is het belangrijk dat u goed snijgereedschap gebruikt. Let ook extra goed op de standtijden van uw beitels, zaagbladen etc. Verwissel deze altijd op tijd. Lees hier meer over het zagen van fineer.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×