Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

U kunt Querkus laten afwerken en personaliseren via een aantal oppervlaktebewerkingen. Beleving en aanvoelen worden zo extra benadrukt. U voelt meteen de authenticiteit van het product en het onderscheid met imitaties. Kies uit volgende bewerkingen Plain, Brushed, Scratched, Distressed.

Wilt u graag meer details? Bekijk de structuren dan in onze decorenzoeker! 

Ga naar de decorenzoeker Meer over Querkus

Verder naar de producten

Eigenschappen:

Plain:
Deze platen zijn standaard voorgeschuurd met korrel 120. Het oppervlak is effen (Plain) en kan door u verder afgewerkt worden. U moet de platen nog verder naschuren en kunt ze vervolgens naar eigen creativiteit bewerken of gewoon verwerken zoals ze zijn.

Brushed:
Een geborsteld oppervlak laat de natuurlijke houtstructuur beter tot haar recht komen.

- Brushed type B1: hierbij wordt het zachte zomerhout subtiel en lichtjes uitgeborsteld.
- Brushed type B2 en type B3: hierbij gaat de structuur meer in de diepte en kan het effect vergeleken worden met zandstralen. Enkel mogelijk bij een toplaag vanaf 1 mm voor Brushed type B2 en vanaf 1,5 mm voor type B3.

Voor een optimale stabiliteit van de panelen, raden we aan om steeds zowel de voorzijde als de rugzijde te borstelen.

Scratched:
Voor authentiek ogende lintzaag effecten passen we een gepatenteerd procédé toe, waardoor de fineerplaat het uitzicht krijgt van een ambachtelijk bewerkte massieve plank.

Distressed
Door middel van willekeurig aangebrachte hamerinslagen wordt een grillig patroon gecreëerd waardoor het fineer een doorleefd uitzicht krijgt.

Meer details

Querkus - oppervlaktestructuren producten

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×