Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83


Gerookt eiken fineer

De Querkus Oak Smoked collectie straalt pure mannelijkheid uit. Door het Kroatisch eiken in de kern te roken verkrijgt het een stoere uitstraling met een klassevol karakter. Het traditionele rookproces en de typische eigenschappen van eikenhout zorgen voor een krachtige look. Er zijn drie varianten beschikbaar: Havana, Robusta en Arabica. 

Meer informatie:
Havana Arabica Robusta

Querkus Oak Smoked
Querkus Oak Smoked Havana, Arabica en Robusta

Het authentieke, historische eiken fineer

Op zoek naar een robuust en authentiek fineer? Dan is Querkus Oak Vintage of Oak Retro zeer geschikt. Het Vintage fineer is afkomstig uit oude treinstellen en heeft daardoor een historische authentieke uitstraling. Hiermee haal je de geschiedenis in huis. Oak Retro is gebaseerd op de Vintage kleuren. De Oak Retro collectie heeft een minder robuust oppervlak, maar zorgt nog steeds voor een authentieke look.  

Oak Vintage Oak Retro 

Vergelijking

Het natuurlijke eiken fineer

Op zoek naar het natuurlijk eiken fineer? Dan heeft u de Querkus Oak Natural nodig. De Oak Natural fineren zijn verkrijgbaar in 4 fineerdiktes (0,6 – 1 – 1,5 en 2 mm). Hoe dikker het fineer, hoe massiever de uitstraling en hoe meer structuur er kan worden aangebracht. Verkrijgbaar in drie verschillende varianten. 

Bekijk Querkus Oak Natural

Querkus Oak Natural
Querkus Oak Natural Adagio, Allegro en Vivace.

De afbeeldingen van de Querkus collectie geven een indruk van het decor. Het is een natuur product, dit betekent dat iedere plaat uniek is.

Verder naar de producten

Kenmerken van Querkus Oak Smoked

- Dikte fineer: 0,6 mm en 1,5 mm
- Verschillende dragers mogelijk
- Formaat 250 x 124 cm
- Mannelijke uitstraling
- Eikenhout met krachtige look
- Elegant en stoer tegelijk

Naar de decoren

Vraag meer informatie aan

Goed te weten

Fineerdiktes

Ons fineer is in diverse diktes verkrijgbaar. Van 0.6 mm tot 2.0 mm. Wat past het beste bij de toepassing? De keuze is aan u!

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×