Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Resopal Woodgrains, autentieke houtdecoren

Resopal heeft maar liefst 265 verschillende decoren in het assortiment. Daarbij hebben ze zich gespecialiseerd in houtdecoren. Maar liefst 92 decoren hebben het uiterlijk van hout. Dit loopt uiteen van het altijd populaire eiken, naar het lichte maple en vuren, maar ook donkere houtsoorten, zoals zebrano en macassar. Uiteraard worden deze gecombineerd met de unieke houtstructuren. Zo wordt de look en feel van massief hout in huis gehaald.  

BEKIJK DE HOUTDECOREN

Resopal hout

Goed te weten

Vingerafdrukken op HPL

Vaak zijn er vingerafdrukken en/of vetvlekken zichtbaar op donkerkleurige hpl die moeilijk te verwijderen zijn met standaard schoonmaakmiddelen. Dit is vaak simpel op te lossen door het oppervlak te reinigen met pure groene Dreft, let wel alleen met deze variant zijn er goede ervaringen. Even laten intrekken en dan met een lauw sopje afnemen.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×