Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Importeur en groothandel van constructief en decoratief plaatmateriaal 

Leeuwerik is groothandel en importeur van constructief en decoratief plaatmateriaal met een hoofdvestiging in Eindhoven en vestigingen in Hoevelaken en Drachten. In de loop der tijd is er specialisme opgebouwd. Leeuwerik heeft al meer dan 100 jaar ervaring. Deze ervaring gebruiken we maar al te graag om u de allerbeste service en producten aan te bieden!

Assortiment en logistiek

Leeuwerik biedt een uitgebreid en uniek assortiment constructieve en decoratieve plaatmaterialen. Voor iedere toepassing een passend product en een eindeloze keuze in afmetingen, diktes, kwaliteiten, decoren en bewerkingsmogelijkheden. Dagelijks bij u afgeleverd door een van onze 10 speciaal ingerichte trailer/oplegger combinaties. 

Inkoop en advies

Met attent, snel en groot inkopen weten we altijd een interessante prijs te verkrijgen. Dat biedt continuïteit en voordeel voor u. Tevens kunnen we u als klant goed advies bieden door onze kennis op het gebied van toepassing en samenstelling van plaatmaterialen.

Voorraad

Geen vraag is zo gek of het antwoord ligt bij Leeuwerik op voorraad. We maken gebruik van de meest moderne technieken op het gebied van opslag en bewerkingen, een voorraad locatie van 20.000 m2 en een assortiment bestaande uit meer dan 3.000 producten. Daarnaast kunnen wij uw voorraad opslaan en uitleveren op afroep. Onze uitdaging is om uw materialen precies op tijd aan te leveren. Zo bespaart u opslagkosten. 

Bewerkingen

We bieden onze klanten de mogelijkheid om hun bewerkingen bij ons onder te brengen. Voor veel van onze klanten zijn we naast leverancier van grondstoffen, steeds vaker co-maker van kant en klare halffabricaten en componenten. Direct klaar voor montage of voor verdere afwerkingen 

Betrouwbare partner

Dit alles biedt u een betrouwbare partner voor de korte en lange termijn.


Leeuwerik, full-service in plaatmateriaal!

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×