Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Duurzaamheid is de toekomst

Duurzaamheid is de toekomst. Duurzaam bouwen en verbouwen levert winst op voor mens, milieu en economie. De milieuvriendelijke verwerker gebruikt steeds meer duurzaam geproduceerde materialen met bijvoorbeeld PEFC of FSC® keurmerk. Leeuwerik denkt hier graag in mee. We leveren producten die voldoen aan wereldwijd geldende eisen wat betreft de productie van duurzame houtproducten, waarbij mens en milieu centraal staan.

Leeuwerik is gecertificeerd leverancier van duurzaam geproduceerde houtproducten. Hiermee willen we een inspanning leveren en onze verantwoordelijkheid nemen voor een gezonde, duurzame toekomst voor houtproducten.

Markeringen en normeringen

Bij het gebruik van de verschillende soorten plaatmateriaal moet rekening worden gehouden met de normeringen en markeringen die voor deze plaat gelden. Deze bepalen namelijk waar deze voor gebruikt mag worden. Bijvoorbeeld of het geschikt is voor buitentoepassingen, brandklasses en meerdere eisen. Wij hebben de belangrijkste markeringen en normeringen samengevat op onderstaande pagina. 

Normering en markering

Leeuwerik gecertificeerd leverancier

FSC®

PEFC

Goed om te weten

Een gezonde toekomst voor houtproducten

Hout staat aan de basis van vrijwel alle producten uit het Leeuwerik assortiment. Een bijdrage leveren aan een goede en gezonde toekomst voor houtproducten staat dan ook hoog op onze prioriteitenlijst.

We kopen, waar mogelijk, altijd duurzaam plaatmateriaal in. Deze producten dragen een FSC® of PEFC keurmerk, waarmee de herkomst van het product tot de bron terug te herleiden is. Leeuwerik is zelf ook FSC® en PEFC gecertificeerd keten-lid.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×