Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Leeuwerik is meer dan alleen leverancier. Wij hebben full-service in plaatmateriaal in eigen huis. Dit maken wij waar door over een eigen bewerkingsafdeling te beschikken. Zo kunnen wij naast leverancier ook uw partner in productie zijn!

CNC Zagen

Wij beschikken over de nieuwste CNC zaagmachines. Door middel van onze optimalisatieprogramma's staan wij garant voor zo efficiënt mogelijk werken met zo min mogelijk afval. De machines kunnen tot op tienden van millimeters nauwkeurig zagen! Hierdoor zijn de platen meteen geschikt voor verdere verwerking. 

CNC Frezen

Heeft u meer behoeftes dan alleen zagen? Dan kunnen wij ook CNC frees- en boorwerk voor u verzorgen. Van randbewerkingen tot ingewikkelde schema's, onze machines en ons vakkundige personeel kan het aan! 

Kantverlijming

Speciaal voor decoratief materiaal dat verwerkt wordt in meubels kunnen wij de platen en panelen voorzien van kantverlijming met een kunstof- of fineer band. Voor vrijwel ieder decor hebben wij de passende kantenband in huis. Wij zorgen voor een snelle en zorgvuldige afwerking op maat. 

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×