Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

De combinatie van Corian® en Shinnoki fineer zorgt voor een oase van serene rust die past in de Japanse esthetiek van Wabi-Sabi met meer aandacht voor eenvoud, schoonheid van imperfectie en het natuurlijke verouderingsproces. Tijd en stilte is de nieuwe luxe.

Trend Compass heeft de Corian® trenddesigns Dune Prima, White Onyx, Lava Rock en Black Quartz en Shinnokidecoren Smoked en Frozen Walnut opgepikt. Deze kleuren komen tegemoet aan de hedendaagse trends van marmer, onyx, natuursteen en fineer.

Corian® Dune Prima, White Onyx & Lava Rock

De looks van marmer en onyx zorgen voor dynamiek en sfeerbeleving en is daarmee zeer geschikt voor wandbekleding. De voorkeur gaat daarbij naar oppervlakken met zichtbare nerven en aderen. Dat is terug te zien in de kleuren Dune Prima, White Onyx en Lava Rock.

Shinnoki Smoked & Frozen Walnut 

De donkere fineersoorten van Shinnoki gecombineerd met Corian® staan voor een verstilde en warme sfeer. Shinnoki Smoked en Frozen Walnut zijn de donkerbruine designs die een belangrijke bron van inspiratie vormen.

Shinnoki decoren

Vraag gratis stalen aan! 

Benieuwd naar de verschillende trenddecoren? Vraag deze dan nu aan via onze decorenzoeker!

Vraag gratis stalen aan

Bekend van Eigen Huis & Interieur

De trendblog van Trend Compass heeft meerdere unieke materialen behandeld die ook zijn opgepakt door Eigen Huis & Interieur. Benieuwd naar hun bevindingen? Lees dan de trendblog.

Lees de trendblog

Meer van Corian®

Corian® is zeer bijzonder materiaal. Met een Rainbow collectie van 100 designs komt Corian® aan veel wensen tegemoet. Van natuursteen indrukken tot marmer, betonlooks of elegante uniekleuren. Meer weten? Kijk snel verder.

Meer over Corian®

Meer van Shinnoki

Shinnoki heeft naast Frozen Walnut en Smoked Walnut nog meerdere unieke trenddecoren in de designcollectie 2020. Benieuwd? Kijk dan snel verder

Meer over Shinnoki

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×