Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Leeuwerik ReflectionsAchterwand Leeuwerik – Corian Bone met de binnenzijde - Polyrey C169 Cuivre Rose Mat, Achterwand rechts + organische vlak Corian Aqua, stoel Hoff van Petite Friture, lamp uit de serie Arrangements van Michael Anasstiades voor Flos, Outfit Bottega Veneta SS18, mint bijzettafel Framemust, paars metallic krukje van m-l-xl uit de collectie Welcome! Van Chiara Andreatti voor Fendi, Tegelwand Corrispondenza van Dimore Studio voor Ceramica Bardelli, vaas Morrocan van Hay,  schaal Countour van nudeglass.com, lamp Calypso van Servomuto voor Contardi Lighting

NATUURLIJKE REFLECTIES

De natuur kan buitenaards mooi overkomen zodra het zonlicht het wolkendek doorboort of een windvlaag de zee voorziet van eindeloos bewegende ribbelstructuren. Reflecties en optische illusies van water, ijs en lucht zijn een bron van inspiratie voor deze trend. Het kleurenpalet is monochroom, licht en ‘luchtig’. Het contrast in materiaalgebruik in dit interieur is groot; van glad en spiegelend tot iriserend en geribbeld. 

“In dit futuristische interieur is de natuur een bron van inspiratie met surrealistische, lichtgevende en reflecterende effecten. Een iriserende lucht of een spiegelend wateroppervlak spreekt tot de verbeelding voor nieuwe materialen." 

Maarten Smulders, commercieel directeur Leeuwerik

TREND | HIGH TECH & CREATIEF

Een futuristische sfeer is niet meer hard en kil. Met gekleurde lichteffecten, ronde vormen en creatief design krijgt het interieur een innovatieve, verstilde en soft-pop uitstraling. Glanzende en spiegelende materialen worden gecombineerd met matte oppervlaktes zoals beton(look) en corian in ijstinten. Transparante materialen zoals glas en worden ‘opgewarmd’ door textiel of hout(fineer). Het kleurenbeeld is licht, iriserend met een zweem van pastellen. Hemelsblauw en Neo Mint zijn trending. Zwart is verdwenen als sneeuw voor de zon.

Leeuwerik TrendsFoto: Lampen Amisol van Daniel Rybakken en Keukenontwerp van Reform CPH

INSPIRATIE | TREND | KEUKEN

Foto’s: keuken op maat, spiegel Repeated van Os and Oos, sfeerbeeld uit het restaurant L.A. Poke in Berlijn

NEO MINT

De kleur ‘neo-mint’ is een belangrijke  ‘transgender-vriendelijke’ trendkleur voor 2019-2020 en passen wij toe we in de vorm van het materiaal Polyrey C190 Céladon. In aanvulling op ijskleurige materialen die worden toegepast in dit interieur is de styling steeds belangrijker. Accessoires zoals handgreepjes, lampen en trap tredens zijn eyecatchers. Spiegels zijn must haves waar je spiegels toepast waarbij je ‘op het eerste gezicht’ niet kijkt naar je eigen zelfbeeld maar naar hoe markant en kunstzinnig de spiegel is.

VRAAG GRATIS STALEN AAN

ReflectionsFoto: Gekleurde metalen stoelen + tafel van m-l-xl.org, Kunstinstallatie Marble Stories van Gustavo Martini, glazen Ripple van Ferm Living

INTERIEURADVIES | WIT + LED + PASTEL

De witte ruimte wordt geherdefinieerd met grotere ‘vlakken’ in pastelkleuren. Mix wit met pastelroze, mint en zalm en voeg er een accentkleur aan toe in neon of metallic.

Design spiegels zijn een must have en hangen of staan als kunstwerken in de ruimte. Er worden ‘lijnen’ gemarkeerd met ledstrips of smalle neonbuizen. Gekleurd metaal met een changeant effect doet het jaren tachtig gevoel herleven.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×