Vacature Vrachtwagenchauffeur

 

Vind jij het heerlijk om onderweg te zijn en klanten een lach op hun gezicht te bezorgen? Ben je zelfstandig en enthousiast? Ligt je hart in de logistieke sector en wil je daarin doorgroeien? Dan ben jij degene die wij zoeken! Wij zijn op zoek naar een:

VRACHTWAGENCHAUFFEUR

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste en zelfstandige chauffeur die zich wil ontwikkelen in de logistieke sector. Je laadt zelf “jouw eigen” Leeuwerik vrachtwagen en rijdt een vaste route naar onze klanten om hun bestellingen af te leveren en – indien gewenst door de klant – met de kooiaap lost. Als chauffeur ben je ons visitekaartje en een belangrijke schakel om onze klant volledig van dienst te zijn. Je bent sociaal en legt goed contact met onze klanten. Je komt bij veel verschillende soorten bedrijven, van kleine interieurbouwers tot grote scheepsbouwers.

Onze belangrijkste vereisten zijn dat je beschikt over rijbewijs CE, Code 95 en een heftruckcertificaat, dat je ervaring hebt in de logistieke sector en vooral dat je voldoet aan bovenstaande eigenschappen.

 

Wie zijn wij?

Leeuwerik Plaat is een toonaangevend en vooruitstrevend familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de import en distributie van houtachtige en decoratieve plaatmaterialen voor o.a. de interieurbouw, standbouw, industriële klanten, timmerfabrieken en keuken- en meubelindustrie. Aan de hand van de nieuwste logistieke technologieën en met de modernste vrachtwagens met kooiaap, bevoorraden wij onze klanten binnen 24 uur. Met zijn allen leveren we dagelijks een topprestatie, waarbij de klant centraal staat.

 

Wat bieden wij?

Om ons logistieke team verder uit te breiden, bieden wij een zelfstandige functie met veel eigen verantwoordelijkheid. Jij bent immers één van de belangrijkste contactpersonen van onze klant. We bieden een prima salaris, passend bij je ervaring, een uitstekende pensioenregeling, dagelijks vers fruit en een fantastisch werkklimaat. Er is veel ruimte voor initiatief en zelfontplooiing.

 

Geïnteresseerd?

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie in een gemotiveerd en hecht team waarbij je ruimte voor ontwikkeling krijgt? Dan mag je jouw CV + motivatie sturen naar rkronenberg@leeuwerik.nl. Je kunt ook bellen naar 040-2905050 of 06-22225711 en vragen naar Ruud Kronenberg.