Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Als leverancier van verschillende topmerken zien wij het als belangrijke taak om de juiste informatie over onze producten mee te geven. Denk bijvoorbeeld aan de bewerkingsmogelijkheden en de toepassingsmogelijkheden van onze materialen. Wij delen onze kennis graag met professionals en toekomstige professionals in de vorm van maar liefst 20 verschillende webinars. Van de unieke bewerkingsmogelijkheden van Corian® tot aan de bijzondere nanotechnologie van Fenix. Al onze merken en materialen komen aan bod in deze webinars. Schrijf je in voor de webinar(s) waar je meer over wil weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Leeuwerik

Corian®

Corian

Corian® combineert unieke verwerkingsmogelijkheden met stijlvolle designs. Die bewerkingsmogelijkheden gaan verder dan schuren, frezen en zagen. Zo kan Corian® haast naadloos aan elkaar verbonden worden. Ook kan dit bijzondere materiaal onder invloed van hitte vervormd worden. Door deze bewerkingsmogelijkheden gecombineerd met unieke eigenschappen en designs zijn de mogelijkheden van Corian® eindeloos. Ontdek het zelf in een of meerdere webinars over Corian®.

Fineer

Fineer

Een van de meest tijdloze materialen uit de interieurbranche is fineer. Door de vele bewerkingsmogelijkheden en de unieke looks die mogelijk zijn met fineer, is fineer een waardevolle toevoeging voor ieder interieur. 

Webinar fineer

Zwart fineer

Fineer

Zwart fineer is momenteel een echte trend. Zwart fineer zorgt voor een bijzondere klassieke sfeer die in iedere interieurstijl toepasbaar is. Ontdek het zelf met Yaya Nero, Black Oak en Raven Oak.

Webinar zwart fineer

Shinnoki

Shinnoki

De charme en het karakter van massief hout en direct klaar voor verwerking? Dat is mogelijk met de gefineerde panelen van Shinnoki die geen verdere behandeling nodig hebben.

Webinar Shinnoki

Querkus

Querkus

In de Querkus collectie draait het om eiken fineer. Dit eiken fineer met massieve uitstraling past uitstekend in zowel authentieke als moderne interieurs. De Querkus collectie biedt vijf verschillende looks.

Webinar Querkus

Astrata

Astrata

Astrata slats zijn gefineerde balken voor decoratieve doeleinden die ieder interieur een warme en natuurlijke sfeer geven. Deze balken zijn beschikbaar in twee types en zowel als onbehandelde als behandelde balken.

Webinar Astrata slats

Tmatt

Tmatt

Sinds begin 2020 zijn wij exclusief distributeur van Tmatt! Door de combinatie van zachte decoren en de extreem matte uitstraling, zorgt Tmatt in ieder interieur voor een bijzondere sfeer.

Webinar Tmatt

Duropal/Thermopal

Duropal/Thermopal

Topkwaliteit, dat is wat Duropal en Thermopal bieden. De HPL van Duropal en gemelamineerde spaanplaat van Thermopal is leverbaar in een groot aantal designs en structuren.

Webinar Duropal/Thermopal

FENIX NTM

FENIX NTM

FENIX NTM is zeer innovatief materiaal en kent een aantal unieke eigenschappen. Door de nanotechcoating op de toplaag voelt het oppervlak zijdezacht aan en reflecteert het niet.

Webinar FENIX

Resopal

Resopal

Resopal staat bekend om de veelzijdige decorcollectie. De meer dan 250 decoren maakt Resopal een van de favoriete producten van interieurbouwers, architecten en industriële verwerkers.

Webinar resopal

Polyrey

Polyrey

Polyrey is er voor ieder interieur. Alle HPL en gemelamineerde spaanplaat van dit merk hebben een speciale antibacteriële Sanitized behandeling op basis van zilverionen genoten. Dit maakt Polyrey een verantwoorde keuze.

Webinar polyrey

Constructief

Leeuwerik

Ons constructieve assortiment is minstens zo uitgebreid als ons decoratieve aanbod. In deze webinar gaan we in op verschillende soorten MDF, multiplex en spaanplaat en bespreken we welk materiaal geschikt is voor welke toepassing.

Webinar constructief

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×