Eindhoven
040 290 50 50

Hoevelaken
033 254 10 54

Drachten
0512 58 28 83

Onvoorstelbare interieurdromen op Design District

Met een revolutie voor interieurdesign trekt Leeuwerik naar Design District; hét toonaangevende evenement voor interieurinspiratie. 5, 6 en 7 juni zullen wij de Nederlandse Interieurprofessionals verbazen met de stijl en klasse van Corian® Design. Ons hoogstaande keukenontwerp in samenwerking met Monique van der Reijden met Corian® Clam Shell stond al prominent in de Eigen Huis & Interieur en zal dan live te aanschouwen zijn op onze designstand. Uiteraard brengen wij ook de nieuwste trends van Corian® Design.

Als interieurprofessional is Design District een absolute must! Mis het niet en vraag snel een toegangskaart aan!

Vraag nu een toegangskaart aan

Exclusief keukenontwerp met Corian®
Wij leveren het ultieme bewijs voor de designmogelijkheden van Corian! Op onze stand staat een revolutionaire Corian keuken. De unieke combinatie van naadloze verlijming en de kleur Clam Shell komt hier spectaculair naar buiten. Het lijkt alsof deze keuken uit één steen gehouwen is. Daarmee laat Corian® onvoorstelbare interieurdromen uitkomen.

Meer over Corian Design

Badkamerdesign van de bovenste plank
Corian® heeft de astronomische schoonheid voor luxe en elegantie in de badkamer. Onze designstand brengt exclusieve badkamerelementen van Corian® Design. Golvende patronen en organische vormen maken de mooiste creaties mogelijk. Op Design District presenteren wij de Delight badenserie en een unieke Cosmos Prima designwastafel.

Bekijk de Corian® badenserie

Aanmelden nieuwsbrief

Bel me even a.u.b.

Meer informatie?

Heeft u vragen en wilt u meer weten over Leeuwerik? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

 

Neem contact met ons op

Om u beter tot dienst te zijn, gebruiken wij cookies op onze website. Hierdoor kunnen wij aan de hand van het gedrag op onze website nog betere service bieden. Als u verdergaat op onze website nemen wij aan dit u dit goed vindt. Meer informatie? Ga dan naar onze cookiepagina×