PanelPiedra Brick

 

De collectie van PanelPiedra bestaat uit lichtgewicht wand- en plafondpanelen in bijzondere 3D-designs verdeeld over zeven collecties, waaronder de collectie Brick. Zoals de naam al doet vermoeden, vind je in deze collectie panelen met diverse steenlooks. De Brick panelen bieden een grote verscheidenheid aan modellen in verschillende kleuren, maten en vormen

 

 

Veelgebruikte toepassingen van PanelPiedra Brick

Zoals de gehele PanelPiedra collectie zijn ook de Brick panelen zeer geschikt voor het creëren van bijzondere wanden en plafonds.

 

 

Unieke eigenschappen van PanelPiedra Brick

De PanelPiedra Brick collectie beschikt uiteraard ook over de unieke eigenschappen die je van dit merk gewend bent. Zo zijn de panelen uiterst realistisch, licht van gewicht, onderhoudsarm, brandwerend en eenvoudig te hanteren en monteren met standaard materialen. Ze hebben een gesloten oppervlak waardoor vocht en vuil niet kunnen binnendringen, zijn resistent tegen water, kou, vuil en warmte en zijn kleurecht.

 

 

Kom meer te weten over de PanelPiedra Brick collectie

Wil je meer weten over de PanelPiedra Brick collectie of over een van de andere collecties? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of meld je aan voor het webinar. Ook laten we je graag stalen zien van dit bijzondere product.