PanelPiedra

              

PanelPiedra wandpanelen baksteenPanelPiedra wandpanelen baksteen

 

PanelPiedra is een collectie lichtgewicht wand- en plafondpanelen die verkrijgbaar zijn in vele bijzondere 3D-designs. Twee materiaalvarianten bieden eindeloze toepassingsmogelijkheden voor ieder object. Panelen PR zijn opgebouwd uit een drager van polyurethaanschuim en een toplaag van 3-5 mm steencomposiet. Deze toplaag bestaat voor 85% uit natuurlijke materialen. Door de hoge dichtheid van de drager bezitten PR panelen over goede thermische- en geluidsisolerende eigenschappen. Panelen HD zijn volledig samengesteld uit een mengsel van een op steen gebaseerd polymeer, wat voor 85% bestaat uit natuurlijke materialen.

 

PanelPiedra Remember Trésor

 

Een divers aanbod vol unieke designs

PanelPiedra biedt een grote diversiteit aan 3D-wandbekledingen. Van designs die het effect van een stenen muur creëren tot vintage panelen en van klassieke blikvangers tot moderne looks. Een groot voordeel van de PanelPiedra panelen is dat zij onderhoudsarm zijn en bekend staan om de lange levensduur. Ook de installatie is eenvoudig. De PanelPiedra panelen kunnen in iedere ruimte eenvoudig worden gemonteerd. De verschillende panelen passen als puzzelstukken in elkaar. Alle PanelPiedra panelen hebben een eigen passysteem afhankelijk van het design.

 

PanelPiedra wandpanelen Vintage

 

Veelgebruikte toepassingen van PanelPiedra

PanelPiedra is zeer geschikt voor het creëren van bijzondere wanden en plafonds.

 

 

Unieke eigenschappen van PanelPiedra

De wandpanelen van PanelPiedra zijn in verschillende decors verkrijgbaar. Een vintage look, het effect van een stenen muur of een moderne uitstraling, je vindt het allemaal in de uitgebreide collectie. De panelen zijn onderhoudsarm, licht van gewicht en eenvoudig te hanteren en monteren. Ze hebben een gesloten oppervlak, waardoor er geen vuil of vocht kan binnendringen, zijn kleurecht en resistent tegen water, kou, vuil en warmte. De panelen van PanelPiedra kun je zowel interieur als exterieur decoratief toepassen. Bekijk hieronder een video en zie hoe eenvoudig het is om deze panelen te monteren!

 

Installatie van PanelPiedra panelen

 

Specialiteiten van PanelPiedra

PanelPiedra staat, onder andere, bekend om de vele verschillende looks en decors. Hiermee transformeer je elk interieur in iets unieks! Zo beschikken wij over de collecties Remember en Forest.

 

Bekijk nu de PanelPiedra catalogus!

Bekijk hieronder de catalogus van PanelPiedra en laat je inspireren!

 

 

Ontdek meer over PanelPiedra

Wil je meer weten over de designs of de mogelijkheden van PanelPiedra? Neem dan contact met ons op of meld je aan voor het webinar! Wij vertellen je graag meer over dit bijzondere product waarbij we je verschillende stalen laten zien.