PanelPiedra Forest

PanelPiedra Forest Rustic sfeerafbeelding PanelPiedra Forest Rustic sfeerafbeelding

 

Wil je meer weten over de PanelPiedra Forest collectie of over een van de andere collecties? Neem dan contact met ons op of meld je aan voor het PanelPiedra webinar! Wij vertellen je graag meer over dit bijzondere product waarbij we je verschillende stalen laten zien. 

 

Een van de bijzondere collecties van PanelPiedra is Forest. In deze collectie vind je lichtgewicht wand- en plafondpanelen in bijzondere 3D houtlooks, zoals de standaard diepe houtkleuren. Maar ook biedt Forest enkele verweerde looks met een unieke speciale uitstraling. Deze collectie bestaat uit drie modellen: Balearia, Rustic en Lumbier.

 

PanelPiedra Forest Balearia, Lumbier en Rustic close up PanelPiedra Forest Balearia, Lumbier en Rustic close up

 

Veelgebruikte toepassingen van PanelPiedra Forest

De panelen uit de PanelPiedra Forest collectie zijn zoals de gehele PanelPiedra collectie geschikt voor het realiseren van bijzondere wanden en plafonds.

 

PanelPiedra Forest Balearia sfeerafbeelding PanelPiedra Forest Balearia sfeerafbeelding

 

Unieke eigenschappen van PanelPiedra Forest

De gehele PanelPiedra collectie, dus ook de Forest collectie, beschikt over een aantal unieke eigenschappen. De panelen zijn licht van gewicht, brandwerend, onderhoudsarm en eenvoudig te hanteren en monteren met standaard materialen. Ook hebben de panelen een gesloten oppervlak, waardoor vuil en vocht niet kunnen binnendringen en zijn ze kleurecht en resistent tegen water, kou, vuil en warmte.

 

PanelPiedra Forest Rustic sfeerafbeelding PanelPiedra Forest Rustic sfeerafbeelding

 

Bekijk nu de PanelPiedra Forest catalogus!

Bekijk hieronder de catalogus van de Forest collectie van PanelPiedra en laat je inspireren!