Reysipur

                  

Reysipur

Reysipur is een collectie compactplaten van Polyrey en verkrijgbaar in meerdere diktes. Reysipur heeft twee decoratieve zijden met hetzelfde decor. De compactplaten uit de Reysipur collectie zijn zeer geschikt voor intensief gebruik, zoals zorgcentra, scholen, publieke ruimtes en badkamers. Deze platen zijn uitstekend bestand tegen schokken en vocht. Meer dan 250 decors gecombineerd met 6 oppervlaktestructuren zijn verkrijgbaar in Reysipur. Een Franse topcollectie vol zonnige en fleurige decors. Gegarandeerd een Franse ambiance!

 

Veelgebruikte toepassingen van Reysipur

De compactplaten uit de Reysipur collectie zijn zeer geschikt om toe te passen in bijvoorbeeld zorgcentra, scholen en publieke ruimtes. Zowel voor horizontale als verticale toepassingen leent de Reysipur collectie zich uitstekend. De compactplaten worden gebruikt zonder bedekking van de randen. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Werkbladen
  • Balies
  • Meubilair
  • Scheidingswanden
  • Muurbekleding
  • Sanitaire ruimtes

 

Unieke eigenschappen van Reysipur

Reysipur is verkrijgbaar in meer dan 250 decors en 6 oppervlaktestructuren, waardoor je design en een intensieve toepassing kunt combineren. Naast dat de fleurige en zonnige collectie volop inspiratie biedt, is Reysipur ook een verantwoorde keuze. De gehele collectie van Polyrey is behandeld met een speciale antibacteriële Sanitized behandeling op basis van zilverionen. Deze behandeling doodt 99,9% van de bacteriën, waardoor Reysipur zeer geschikt is om toe te passen in openbare ruimtes zoals winkels, ziekenhuizen, scholen en horecagelegenheden.

 

Reysipur bestellen

Wil je Reysipur bestellen voor jouw project? Neem dan contact met ons op! Onze productspecialisten geven je graag meer informatie over dit product.