Polyrey

               

Producten 1-24 van 513

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Polyrey HPL en decorspaan Polyrey HPL en decorspaan

Polyrey

Polyrey is een Frans merk en zij bieden een stijlvolle collectie met HPL, gemelamineerde spaanplaat en MDF en compactplaten aan. Leeuwerik is exclusief distributeur van Polyrey. De decorcollectie staat bekend om de fleurige en zonnige kleuren in combinatie met bijzondere oppervlaktestructuren. Polyrey is er voor ieder interieur. Van de woonkamer tot het ziekenhuis en van unikleuren tot metaaldecoren. Deze collectie met stijlvolle Franse sferen heeft altijd de perfecte interieuroplossing.

 

Veelgebruikte toepassingen van Polyrey

De collectie van Polyrey is veelzijdig. Enkele veelgebruikte toepassingen van deze collectie zijn:

  • Kasten
  • Keukens
  • Meubels

 

Polyrey HPL en decorspaan Polyrey HPL en decorspaan

 

Unieke eigenschappen van Polyrey

Polyrey is de verantwoorde keuze voor ieder interieur. Alles van Polyrey heeft standaard een speciale antibacteriële Sanitized behandeling op basis van zilverionen genoten. Deze behandeling doodt 99,9% van de bacteriën. Dit maakt Polyrey ideaal voor openbare ruimtes, zoals winkels, ziekenhuizen en horecagelegenheden. Maar ook in de particuliere keuken is dit gewenst. Polyrey is bij Leeuwerik verkrijgbaar als compactplaat (Reysipur), gemelamineerd plaatmateriaal (Panoprey), HPL, HPL op drager (Polyprey), backingboard en bijpassende kantenband.

 

Specialiteiten van Polyrey

Polyrey staat bekend om de stijlvolle en inspirerende kleurencollectie die iedere ontwerper, interieurbouwer of architect de creatieve handvaten geeft om een prachtig ontwerp te maken. Voor iedere toepassing binnen één interieur, want meer dan 150 kleuren zijn zowel in HPL, melamine als compactpaneel verkrijgbaar. Deze vele decors worden verdeeld over bijzondere collecties. Zo zijn wij leverancier van Polyrey Monochrom, Polyrey Pur metal, Polyrey Monochrom Compact en Polyrey Touch.

 

Polyrey HPL en decorspaan Polyrey HPL en decorspaan

 

Polyrey eenvoudig online bestellen

Overtuigd van de bijzondere en stijlvolle collectie van Polyrey? Dan kun je uitstekend in onze webshop terecht. Kies het gewenste materiaal uit en plaats je bestelling. Wanneer je op werkdagen voor 17:00 uur bestelt, komen wij het plaatmateriaal de volgende dag met eigen Leeuwerik trucks al leveren.

 

Projecten met Polyrey