Polyrey compactplaat

23 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Polyrey compactplaat

De opbouw van een Polyrey compactplaat is vergelijkbaar met de opbouw van Polyrey HPL, maar door de meerdere lagen is een compactplaat leverbaar in meerdere diktes. Een Polyrey compactplaat heeft twee decoratieve zijden met hetzelfde gekoppelde decor voor een massief effect. Polyrey is een Frans merk dat bekend staat om de fleurige en zonnige kleuren die gecombineerd worden met unieke oppervlaktestructuren. Deze mooie Franse sferen zie je ook terug in de Polyrey compactplaten. Deze compactplaten zijn bestand tegen schokken, krassen en vocht.

 

Veelgebruikte toepassingen van een Polyrey compactplaat

Een Polyrey compactplaat is geschikt om toe te passen in openbare omgevingen, ruimtes met een hoge luchtvochtigheid (bijvoorbeeld keukens, badkamers en kleedruimtes) en gevoelige omgevingen (zoals ziekenhuizen). Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Werkbladen
  • Balies
  • Meubilair
  • Scheidingswanden
  • Muurbekleding

 

Unieke eigenschappen van een Polyrey compactplaat

Een Polyrey compactplaat is een verantwoorde keuze. De gehele Polyrey collectie is standaard behandeld met een speciale antibacteriële Sanitized behandeling op basis van zilverionen. Deze behandeling doodt 99,9% van de bacteriën. Door deze behandeling is de collectie van Polyrey zeer geschikt voor openbare ruimtes zoals ziekenhuizen, winkels en horecagelegenheden maar ook voor de particuliere keuken.

 

Polyrey compactplaat specialiteiten

Een Polyrey compactplaat is in een groot aantal unieke decors en oppervlaktestructuren verkrijgbaar. Ook is er Polyrey Reysipur. De veelzijdige compactplaten uit deze collectie zijn geschikt voor horizontale en verticale toepassingen in intensief gebruikte omgevingen. Ook bieden wij Polyrey Monochrom Compact aan. Dit zijn massieve compactplaten door en door gekleurd. De ideale collectie voor het vervaardigen van premium meubilair.

 

Online Polyrey compactplaten bestellen

Je kunt uitstekend terecht in onze webshop voor het bestellen van Polyrey compactplaten. Bekijk de verschillende mogelijkheden en plaats vervolgens je bestelling. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.