Solid surface douchebak

12 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Solid surface douchebak Corian badkamerSolid surface douchebak Corian badkamer

Solid surface douchebak

Een solid surface douchebak is een stijlvolle toevoeging in de badkamer. Wanneer je kiest voor een solid surface douchebak, heb je de keuze uit twee verschillende douchebakken in de Corian® collectie: Smart en Casual. Beide modellen zijn in meerdere afmetingen verkrijgbaar. De herkenbare strakke en elegante vormen van Corian® zie je terug in deze modellen. De Smart solid surface douchebak is verkrijgbaar in het decor Glacier White. De douchebakken uit de Casual collectie hebben de unieke Casual White kleur, die veel lijkt op Glacier White. Daarnaast is het aflopend gedeelte verschillend tussen de twee collecties. Waar de douchebakken uit de Casual collectie vrijwel volledig aflopend zijn richting de afvoer, zijn de douchebakken uit de Smart collectie slechts gedeeltelijk aflopend. Hierdoor is het niet-aflopende gedeelte bewerkbaar.

 

Veelgebruikte toepassingen van een solid surface douchebak

Een Corian® solid surface douchebak zorgt in iedere badkamer voor een stijlvolle en elegante sfeer.

 

Unieke eigenschappen van een solid surface douchebak

Naast dat een Corian® solid surface douchebak er stijlvol uitziet, is deze douchebak ook hygiënisch en eenvoudig te onderhouden.

 

Een solid surface douchebak van het topmerk Corian®

Leeuwerik biedt douchebakken van het originele solid surface merk Corian® aan. Wij zijn exclusief distributeur van dit solid surface merk dat stijlvolle designs combineert met unieke verwerkingsmogelijkheden.

 

Online een solid surface douchebak bestellen

Elegantie creëren met een solid surface douchebak? In onze webshop bestel je deze douchebakken eenvoudig en snel. Wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met onze productspecialisten.