Decoratief

Producten 1-24 van 2150

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Decoratief plaatmateriaal

Wanneer visuele aantrekkelijkheid het belangrijkste is, helpen wij je graag verder met decoratief plaatmateriaal. In ons uitgebreide assortiment decoratief plaatmateriaal, vind je zowel de grote merken terug als producten uit eigen ontwikkeling. Een ruime keuze aan materialen, decoren en structuren aangevuld met technische eigenschappen die de waarde van het oppervlak verhogen. Deze ruime keuze wordt afgestemd op de behoeften in de markt aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen en trends.

 

Veelgebruikte toepassingen van decoratief plaatmateriaal

Ons decoratief plaatmateriaal wordt onder andere toegepast in:

  • Interieurs
  • Maatmeubilair
  • Industriële toepassingen

 

Decoratief plaatmateriaal Tmatt keuken 

Unieke eigenschappen van decoratief plaatmateriaal

De decoratieve waarde en visuele aantrekkelijkheid van decoratief plaatmateriaal wordt steeds meer gekoppeld aan technische eisen die de waarde van het oppervlak verhogen, zoals antifingerprint, krasbestendigheid en actief bacteriedodend. De unieke eigenschappen van het decoratieve plaatmateriaal zijn afhankelijk van de productgroep. Onze specialisten geven je graag advies.

 

Topmaterialen in decoratief plaatmateriaal

Passend decoratief plaatmateriaal voor iedere toepassing, dat is wat wij bieden. De verscheidenheid in ons aanbod decoratief plaatmateriaal is groot en het aantal varianten lijkt oneindig:

Fineer

Leeuwerik is de fineer specialist. Gaat je voorkeur uit naar het populaire eiken fineer? Of wil je een exclusievere houtsoort? Wij bieden altijd het passende product. Het exclusieve van fineer is dat iedere plaat uniek is. Met fineer maak je ontwerpen die echt van jou zijn. Ben je nog op zoek naar inspiratie op het gebied van fineer? Dan ben je van harte welkom in de Leeuwerik Fineerstudio, waar vele exclusieve houtsoorten op groot formaat te zien zijn.

HPL

Onze merken HPL (high pressure laminate) staan bekend om de unieke decoren en bijzondere oppervlaktestructuren. Frisse unikleuren worden afgewisseld met inspirerende designs van steen en hout. Een traditionele, verrassende of originele look? In ons assortiment decoratief plaatmateriaal hebben wij voor jou de juiste HPL plaat.

HPL

Gemelamineerd plaatmateriaal

Gemelamineerd plaatmateriaal is van grote waarde in onder andere de interieur- en meubelindustrie. Decor spaan en MDF zijn in honderden varianten bij Leeuwerik verkrijgbaar. Het gemelamineerde plaatmateriaal is bij uitstek geschikt voor verticale toepassingen zoals kasten en deurtjes. Decor spaan en MDF zijn verkrijgbaar in kleurkoppeling met HPL. In ieder project heb je deze producten nodig.

Gemelamineerd en gelakt plaatmateriaal

Corian® solid surface

Wat Corian® solid surface zo uniek maakt, zijn de decoren en de bewerkingsmogelijkheden. Corian® is naadloos te verlijmen, na verwarming makkelijk te buigen en blijft altijd op kleur. Dit heeft alles te maken met de ingrediënten, de receptuur en het productieproces van Corian®. Met Corian® heb je de nummer 1 in solid surface.

Massief hout panelen

Massief hout verwerkt tot panelen past prachtig in ieder modern interieur. Overal zie je de massieve panelen terugkomen, in woonmeubilair en keukens. Het echte natuurlijke materiaal is een persoonlijke keuze en past in ieder ontwerp. Bij Leeuwerik heb je de keuze uit panelen met een vingerlas, doorgaande lamel en Alfa panelen opgebouwd uit drie lagen.

Massief hout panelen

Wand- en plafondpanelen

Met de wand- en plafondpanelen uit het decoratieve assortiment komt jouw interieur tot leven.  De wand- en plafondpanelen van onze bijzondere collectie PanelPiedra zijn zeer geschikt voor het realiseren van unieke wanden en plafonds. Zij bieden een groot aantal unieke 3D-designs, van vintage panelen tot moderne betonlooks.

Composiet

Met composiet uit het decoratieve assortiment van Leeuwerik maak je de mooiste interieurontwerpen. Een composietmateriaal is PaperStone®. Dit materiaal is samengesteld uit gestapelde lagen gerecycled papier en karton, die met PetroFree™ worden verzadigd. Hierdoor ontstaat een steenharde plaat. Wat PaperStone® als composietmateriaal zo bijzonder maakt, zijn de duurzame eigenschappen. 

Vilt

Het vilt uit de collectie van Leeuwerik is een zacht, maar stevig materiaal met geluidsabsorberende eigenschappen. Een viltcollectie is Acofelt. Acofelt is gerecycled akoestisch vilt en het meest duurzame PET-vilt op de markt. Met dit vilt heb je veel interieurmogelijkheden Acofelt vilt is namelijk makkelijk te verwerken. 

 

Bestel het decoratief plaatmateriaal eenvoudig online

Wanneer je decoratief plaatmateriaal bij Leeuwerik voor 17:00 uur bestelt, heb je het materiaal de volgende werkdag al in huis. Dit kunnen wij verzorgen door onze grote voorraad en snelle levering met eigen transport. Heb je nog een vraag over ons aanbod decoratief plaatmateriaal? Neem dan gerust contact met ons op.