Plafondpanelen

Geen webshopproducten gevonden, neem contact met ons op voor meer informatie.

Plafondpanelen

In het uitgebreide decoratieve assortiment van Leeuwerik vind je plafondpanelen in een groot aantal designs. Een speciale collectie plafondpanelen is PanelPiedra. De lichtgewicht plafondpanelen van dit topmerk zijn verkrijgbaar in een groot aantal 3D-designs. Van vintage panelen tot klassieke blikvangers en moderne betonlooks. De plafondpanelen van PanelPiedra zijn verkrijgbaar in twee materiaalvarianten: panelen PR en panelen HD. De PR panelen bestaan uit een drager van polyurethaanschuim en een toplaag van 3-5 mm steencomposiet. Deze toplaag bestaat voor 85% uit natuurlijke materialen. De PR panelen beschikken dankzij de hoge dichtheid van de drager over goede thermische en geluidsisolerende eigenschappen. Panelen HD zijn volledig opgebouwd uit een mengsel van een op steen gebaseerd polymeer, wat voor 85% bestaat uit natuurlijke materialen.

 

Veelgebruikte toepassingen van plafondpanelen

Voor het creëren van bijzondere plafonds zijn de PanelPiedra plafondpanelen zeer geschikt.

 

Unieke eigenschappen van plafondpanelen

De plafondpanelen van PanelPiedra zijn licht van gewicht, brandwerend, onderhoudsarm en eenvoudig te installeren met standaard materialen. Deze panelen hebben daarnaast een gesloten oppervlak, waardoor er geen vuil of vocht kan binnendringen. Ook zijn ze kleurecht en resistent tegen water, kou, warmte en vuil.

 

Meer weten over deze plafondpanelen?

De PanelPiedra plafondpanelen bieden veel mogelijkheden voor het realiseren van unieke plafonds. Ben je benieuwd naar de 3D-designs van de plafondpanelen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.