Wand- en plafondpanelen

Decoratieve wand- en plafondpanelen van PanelPiedraDecoratieve wand- en plafondpanelen van PanelPiedra

Wand- en plafondpanelen

Met de wand- en plafondpanelen uit het decoratieve assortiment van Leeuwerik breng jij jouw interieur tot leven. Een speciale collectie is PanelPiedra. De lichtgewicht wand- en plafondpanelen van PanelPiedra bieden eindeloze mogelijkheden voor verbazingwekkende interieurs. PanelPiedra biedt een groot aantal unieke 3D-designs, van vintage panelen tot moderne betonlooks. Deze wand- en plafondpanelen zijn verkrijgbaar in twee materiaalvarianten: panelen PR en panelen HD. Panelen PR bestaan uit een drager van polyurethaanschuim en een toplaag van 3-5 mm steencomposiet. Deze toplaag bestaat voor 85% uit natuurlijke materialen. De PR panelen hebben dankzij de hoge dichtheid van de drager goede geluidsisolerende en thermische eigenschappen. Panelen HD zijn volledig opgebouwd uit een mengsel van een op steen gebaseerd polymeer, wat voor 85% bestaat uit natuurlijke materialen.

 

Veelgebruikte toepassingen van wand- en plafondpanelen

De wand- en plafondpanelen van PanelPiedra zijn zeer geschikt voor het realiseren van unieke wanden en plafonds.

 

PanelPiedra wandpanelen baksteen

 

Unieke eigenschappen van wand- en plafondpanelen

De mogelijkheden met de wand- en plafondpanelen van PanelPiedra zijn enorm. De wand- en plafondpanelen zijn in veel verschillende designs verkrijgbaar. De panelen zijn onderhoudsarm, brandwerend, licht van gewicht en gemakkelijk te installeren met standaard materialen. Ze zijn kleurecht en resistent tegen water, vuil, warmte en kou. De wand- en plafondpanelen hebben daarnaast een gesloten oppervlak, waardoor er geen vuil of vocht kan binnendringen. Bekijk hieronder een video en zie hoe eenvoudig het is om deze panelen te monteren!

 

 

Ontdek meer over wand- en plafondpanelen

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze wand- en plafondpanelen of wil je de verschillende designs zien? Neem dan contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!