Querkus Oak Vintage Original Harlem keuken Querkus Oak Vintage Original Harlem keuken

Querkus oud eiken fineer

Querkus biedt met de Oak Vintage collectie bijzondere decors van oud eiken fineer. Deze collectie vertelt een verhaal van respect, kwaliteit en ambacht waarin oude materialen een nieuw leven krijgen. Een voorbeeld zijn eiken balken die decennia lang gebruikt zijn als constructiehout en spoorbielzen. Dit oud eiken krijgt in de Querkus Oak Vintage collectie een nieuw leven als fineer in jouw persoonlijke interieur. Gegarandeerd oud eiken fineer met een rijke historie door upcycling van eikenhout. Door het robuuste oppervlak met een uitgesproken kleur, noesten en voegen komt het unieke karakter van oud eiken duidelijk naar voren. Querkus oud eiken fineer is bij Leeuwerik in diverse decors en met verschillende oppervlaktebewerkingen verkrijgbaar.

 

Veelgebruikte toepassingen van Querkus oud eiken fineer

Querkus oud eiken fineer kan op diverse manieren toegepast worden in het interieur. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Keukens
  • Kasten
  • Meubels
  • Wandbekleding

 

Querkus oud eiken fineer wanden

 

Querkus oud eiken fineer specialiteiten

Het oud eiken fineer uit de Querkus Oak Vintage collectie is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: Harlem, Hoboken en Baltimore. Afhankelijk van de dikte van het fineer die je kiest, kun je bijzondere oppervlaktebewerkingen op deze decors loslaten. Door te kiezen voor plain, brush- of scratchbewerkingen of distressed creëer je een eigen en uniek product. Kies je voor plain? Dan kies je voor een effen oppervlak van het eiken fineer. Brushbewerkingen realiseren een geborsteld oppervlak dat de natuurlijke houtstructuur accentueert en diepte creëert. Je hebt hierbij de keuze uit B1, B2 en B3. Hoe hoger het getal, hoe dieper de geborstelde structuur. Bij een scratchbewerking worden de fineerpanelen in een bepaald patroon geschuurd, wat zorgt voor de look van ruw bezaagd hout. Bij deze techniek heb je de keuze uit vijf verschillende bewerkingen die alle vijf voor een ander patroon zorgen: S1, S2, S3, S4 en S5. Wanneer je een ruw patroon wilt creëren, is distressed de juiste keuze. Door middel van willekeurig aangebrachte hamerinslagen wordt een grillig patroon gecreëerd.

 

 

Online Querkus oud eiken fineer bestellen

Wil je het unieke karakter van Querkus oud eiken fineer toepassen in jouw project? In onze webshop zie je in een duidelijk overzicht de verschillende mogelijkheden en plaats je eenvoudig je bestelling. Heb je nog vragen of wil je graag advies ontvangen? Onze productspecialisten zijn echte fineerkenners en staan je graag te woord.