Querkus

     

23 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Querkus wand Querkus wand

Querkus

Querkus biedt een complete collectie eiken gefineerde platen. In deze collectie staat eiken fineer centraal. De Querkus collectie is een duurzaam decoratief materiaal dat in ieder interieur toegepast kan worden. De fineerpanelen combineren namelijk uitstekend met zowel authentieke materialen als moderne elementen. Leeuwerik is leverancier van Querkus flexfineer, Querkus gefineerd plaatmateriaal, Querkus Vintage Original 6-strip en Querkus fineerband.

 

Veelgebruikte toepassingen voor Querkus

De Querkus collectie is erg veelzijdig, verkrijgbaar in verschillende diktes en kan voor verschillende eindproducten toegepast worden:

  • Keukens
  • Kasten
  • Kleine meubels

 

Querkus kasten Querkus kasten

 

Unieke eigenschappen van Querkus

Querkus is eiken fineer met een massieve uitstraling. Door het kiezen uit verschillende voegwijzen heeft iedere Querkus fineer variant een eigen en uniek beeld. Door zelf het fineerbeeld, de dikte en oppervlaktebewerking te kiezen, ontstaat er een eigen en uniek product.

 

Querkus specialiteiten

Door het tijdloze uiterlijk van eiken fineer is de Querkus collectie erg populair. Er kan gekozen worden uit vijf verschillende looks. 

Querkus Oak Natural

Het klassieke uiterlijk creëer je met Querkus Oak Natural. Het is hout in één van zijn puurste vormen, puur naturel en is voor de authentieke look een echte aanrader. Oak Natural heeft drie verschillende looks: Adagio, Allegro en Vivace. Querkus Oak Natural is verkrijgbaar in verschillende diktes: 0.6 mm, 1 mm, 1.5 mm en 2 mm.

 

Querkus Oak Vintage Original

Met de Querkus Oak Vintage Original collectie haal je de historie in huis. Dit komt door de gekozen kleur van het eiken fineer en de unieke structuren van het hout. Deze collectie kent drie verschillende looks: Hoboken, Harlem en Baltimore. Querkus Oak Vintage Original is verkrijgbaar in meerdere diktes: 1 mm en 1.5 mm.

 

Querkus Oak Vintage Intense

Gebaseerd op Querkus Oak Vintage Original is er Querkus Oak Vintage Intense. Deze lijn kent een sterk verweerde uitstraling en een diep uitgesleten structuur. Deze collectie is enkel met een toplaag van 3.5 mm verkrijgbaar.

 

Querkus Oak Vintage Retro

Querkus Oak Vintage Retro is gebaseerd op Querkus Oak Vintage Original. Oak Vintage Retro heeft dezelfde kleuren, maar een rustiger oppervlak. Het fineer heeft minder verkleuringen en noesten. Vintage Retro is verkrijgbaar in 0.6 mm.

 

Querkus Oak Smoked

Ook kun je kiezen voor de stoere uitstraling van Querkus Oak Smoked. Door het eiken in de kern te roken, krijgt het een eigenzinnig karakter. Deze collectie straalt pure klasse uit en is verkrijgbaar in drie decoren met ieder een eigen kleur: Havana, Arabica en Robusta. Oak Smoked is verkrijgbaar in 2 fineerdiktes: 0,6 mm en 1.5 mm.

 

Bekijk de Querkus collectie op groot formaat

Wil je de Querkus collectie op groot formaat zien? Dan nodigen wij je graag uit in onze Fineerstudio 'The Veneer', wat het inspiratiecentrum is voor architecten en ontwerpers. Vele houtsoorten zijn in deze studio op groot formaat te aanschouwen. Wij helpen je graag met het uitzoeken van de perfecte fineerlook. Weet je al welke look geschikt is voor jouw project? Dan kun je uitstekend terecht in onze webshop.

 

Querkus fineerQuerkus fineer

 

Projecten met Querkus