In verband met een landelijke telefoonstoring zijn wij op dit moment moeilijk bereikbaar op onze vaste telefoonnummers. Stuur bij voorkeur een e-mail naar verkoop@leeuwerik.nl. In dringende gevallen kunt u bellen op de volgende mobiele nummers: 06-33132156 (Eindhoven) of 06-14269025 (Hoevelaken). Excuses voor het ongemak.

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Querkus Harlem

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Querkus Harlem

Een van de drie designs in de Vintage reeks van Querkus is Harlem. Harlem is een decor dat de natuurlijke kleur van eikenhout heeft. De Vintage reeks van Querkus geeft aan ieder interieur een doorleefde en natuurlijke uitstraling. Querkus Harlem is verkrijgbaar in de drie Vintage collecties: Vintage Original, Vintage Retro en Vintage Intense.

 

Veelgebruikte toepassingen van Querkus Harlem

Querkus Harlem is op diverse manieren in het interieur toe te passen. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Keukens
  • Kasten
  • Meubels
  • Lambriseringen
  • Plafonds

 

Online Querkus Harlem bestellen

Querkus Harlem bestel je eenvoudig in onze webshop. Twijfel je over de juiste collectie? Dan nodigen wij je van harte uit in onze Fineerstudio, waar een groot aantal fineersoorten op groot formaat te zien zijn. Met behulp van advies van onze productspecialisten is de keuze een stuk makkelijker te maken.