In verband met een landelijke telefoonstoring zijn wij op dit moment moeilijk bereikbaar op onze vaste telefoonnummers. Stuur bij voorkeur een e-mail naar verkoop@leeuwerik.nl. In dringende gevallen kunt u bellen op de volgende mobiele nummers: 06-33132156 (Eindhoven) of 06-14269025 (Hoevelaken). Excuses voor het ongemak.

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Leeuwerik Mispelhoef Zomerloop 19 juni


Geplaatst op donderdag 18 april 2024

Ga de uitdaging aan en doe mee aan de Leeuwerik Mispelhoef Zomerloop! Een recreatief loopevenement met start en finish bij De Mispelhoef.

Op woensdagavond 19 juni bundelen Leeuwerik en De Mispelhoef hun krachten en organiseren zij de Leeuwerik Mispelhoef Zomerloop, gefaciliteerd door Eindhoven Atletiek. Een leuke loop voor jong en oud met een hardloopronde van 6 en 8 km én een wandelronde van 8 km. De 6 km trail is half verhard/half onverhard over een zelfs voor Eindhovenaren verrassend parcours. De 8 km, ook wel de Acht van Acht, bestaat uit een volledig verharde mooie ronde die gaat door het kerkdorp Acht!

Naast deze twee hardlooprondes is er ook een mooie wandelroute van 8 km. Een event voor iedereen met volop sfeer door muziek langs het parcours.

Om het recreatieve karakter te benadrukken wordt er geen uitslag opgemaakt. Er hangt wel een tijdsklok waarop je de gelopen tijd af kunt lezen.

Inschrijven doe je via https://inschrijven.nl/form/2024061914380-nl. Let op dat op de dag zelf niet meer kan worden ingeschreven. De kosten bedragen €10,00 voor het hardlopen en €6,00 voor het wandelen, inclusief een herinneringsmedaille voor zowel de hardlooprondes als de wandelronde. Er kan bij inschrijving ook een vrijwillige donatie worden gedaan aan het goede doel KIKA.

De start van de rondes is als volgt:
- 19.00 uur: Start 8 km hardloopronde & 8 km wandelronde
- 20.30 uur: Start 6 km hardloopronde

Er is na afloop uiteraard gelegenheid om gezellig na te praten bij De Mispelhoef. Loop jij met ons mee? Schrijf je dan nu in via https://inschrijven.nl/form/2024061914380-nl

                            

Wil je dit nieuwsbericht delen?