Gefineerd plaatmateriaal

Producten 1-24 van 68

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
Querkus fineer interieurQuerkus fineer interieur

Gefineerd plaatmateriaal

Leeuwerik biedt een uitgebreide collectie gefineerd plaatmateriaal. Bij gefineerd plaatmateriaal wordt fineer op een drager verlijmd. Of je nu voor de authentieke eiken uitstraling kiest of een opvallende look wenst, wij bieden het. Bij het bestellen van gefineerd plaatmateriaal is het belangrijk dat de juiste drager wordt gekozen. Wij helpen je daar uiteraard graag bij.

 

Een passende drager voor gefineerd plaatmateriaal

Bij gefineerd plaatmateriaal heb je de keuze uit verschillende dragers. Je kunt kiezen uit spaanplaat, MDF en multiplex. Iedere drager kent zijn eigen kenmerken en voordelen. Wij adviseren je graag bij het maken van een keuze.

 

Veelgebruikte toepassingen van gefineerd plaatmateriaal

Veelgebruikte toepassingen van gefineerd plaatmateriaal zijn:

  • Meubels
  • Kasten
  • Keukens

 

Nordus fineer interieur

 

Unieke eigenschappen van gefineerd plaatmateriaal

Het unieke aan gefineerd plaatmateriaal is dat je zelf de afbeelding van het fineer kan bepalen door voor een bepaalde voegmethode te kiezen. Zo realiseer je een eigen en uniek interieur. Dit gefineerd plaatmateriaal kun je nog persoonlijker maken met een van de oppervlaktebewerkingen borstelen, “scratchen” of hamerslag. Je fineerproduct krijgt hierdoor een meer authentieke en doorleefde uitstraling.

 

Gefineerd plaatmateriaal van diverse topmerken

Doordat wij distributeur zijn van meerdere fineer topmerken, bieden wij veel mogelijkheden voor gefineerd plaatmateriaal. Met onze topmerken Decospan, Querkus, Nørdus, Shinnoki, Astrata, Parky en Infinite Wood bieden wij een decor dat aan jouw wensen voldoet.

 

Querkus fineer keuken

 

Gefineerd plaatmateriaal online bestellen

Gefineerd plaatmateriaal bestel je eenvoudig en snel in onze webshop. Wil je graag eerst meer informatie ontvangen of meer te weten komen over de vele mogelijke houtsoorten? Dan ontvangen wij je graag in onze Fineerstudio waar vele houtsoorten op groot formaat te zien zijn. Met passend advies helpen wij je met het maken van de juiste keuze.