In verband met een landelijke telefoonstoring zijn wij op dit moment moeilijk bereikbaar op onze vaste telefoonnummers. Stuur bij voorkeur een e-mail naar verkoop@leeuwerik.nl. In dringende gevallen kunt u bellen op de volgende mobiele nummers: 06-33132156 (Eindhoven) of 06-14269025 (Hoevelaken). Excuses voor het ongemak.

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Gelakt plaatmateriaal

Producten 1-24 van 33

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
Gelakt plaatmateriaal PrimeBoardGelakt plaatmateriaal PrimeBoard

Gelakt plaatmateriaal

Gelakt plaatmateriaal zien we vaak terugkomen in de interieurbouw. Dit plaatmateriaal is voorzien van een melaminelaag. Vervolgens krijgt het materiaal nog een aantal laklagen waardoor er een prachtig eindproduct ontstaat. Denk bijvoorbeeld aan een matte of hoogglans afwerking.

 

Veelgebruikte toepassingen van gelakt plaatmateriaal

Enkele veelgebruikte toepassingen van gelakt plaatmateriaal zijn:

  • Meubels
  • Kasten
  • Keukenkastjes

 

Gelakt plaatmateriaal Tmatt

 

Topmerken in gelakt plaatmateriaal

Tmatt is een van onze topmerken in gelakt plaatmateriaal. Tmatt staat bekend om het extreem matte uiterlijk en heeft een hoge krasvastheid. Daarnaast bieden we ook gelakt plaatmateriaal van PrimeBoard aan. PrimeBoard heeft een gelakt oppervlak dat verkrijgbaar is in een matte of hoogglans uitstraling.

 

Gelakt plaatmateriaal online bestellen    

Wil je gemelamineerd en/of gelakt plaatmateriaal toepassen in jouw project? Bestel dan eenvoudig het materiaal in onze webshop. Mocht je vooraf nog vragen hebben of graag meer informatie willen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.