Spaanplaat vochtwerend

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Spaanplaat vochtwerend plaatmateriaalSpaanplaat vochtwerend plaatmateriaal

Spaanplaat vochtwerend

Spaanplaat vochtwerend (ook wel V313 genoemd) is een van de varianten spaanplaat in ons assortiment. Spaanplaat is een erg duurzaam product en kan na een lang leven in meubilair of een bouwelement hergebruikt worden. Door het toevoegen van diverse lijmen, warmte en druk kunnen meerdere kwaliteiten en varianten spaanplaat gemaakt worden. Een daarvan is spaanplaat vochtwerend, die te herkennen is aan de groene kleurstof. Deze variant is geschikt voor toepassingen in ruimtes met een hogere luchtvochtigheid dan normaal. Bij Leeuwerik vind je spaanplaat vochtwerend die voldoet aan de P3 norm, aan de P5 norm en met tand en groef verbinding aan lange kant of rondom. Lees hier meer over P-normeringen spaanplaat.

 

Veelgebruikte toepassingen van spaanplaat vochtwerend

Spaanplaat vochtwerend is geschikt voor toepassingen in lichtvochtige ruimtes. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Daken
  • Vloeren
  • Wanden
  • Toiletplaat

 

Unieke eigenschappen van spaanplaat vochtwerend

Een unieke eigenschap van spaanplaat vochtwerend is de groene kleurstof ter herkenning. Deze kleurstof is uitsluitend ter identificatie. De verlijming is vochtwerend.

 

Bestel spaanplaat vochtwerend online

Spaanplaat vochtwerend bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop. Wanneer jij je bestelling op werkdagen voor 17:00 uur plaatst, komen wij het plaatmateriaal de volgende werkdag al leveren met eigen Leeuwerik trucks.