Wandpanelen

Geen webshopproducten gevonden, neem contact met ons op voor meer informatie.
Wandpanelen PanelPiedraWandpanelen PanelPiedra

Wandpanelen

In ons decoratieve assortiment vind je wandpanelen in diverse designs. Een speciale collectie is PanelPiedra. De lichtgewicht wandpanelen van dit merk bieden enorm veel mogelijkheden voor bijzondere interieurs. PanelPiedra biedt namelijk een groot aantal unieke 3D-designs, die variëren van vintage panelen tot moderne betonlooks. De wandpanelen van PanelPiedra zijn verkrijgbaar in twee materiaalvarianten. Panelen PR zijn opgebouwd uit een drager van polyurethaanschuim en een toplaag van 3-5 mm steencomposiet. Deze toplaag bestaat voor 85% uit natuurlijke materialen. Dankzij de hoge dichtheid van de drager hebben deze panelen goede thermische en geluidsisolerende eigenschappen. Panelen HD zijn opgebouwd uit een mengsel van een op steen gebaseerd polymeer, wat voor 85% bestaat uit natuurlijke materialen.

 

Veelgebruikte toepassingen van wandpanelen

De wandpanelen van PanelPiedra zijn uitermate geschikt voor het creëren van bijzondere wanden.

 

Wandpanelen PanelPiedra Tresor en Factory

 

Unieke eigenschappen van wandpanelen

Dankzij de grote variëteit in 3D-designs zijn de mogelijkheden met PanelPiedra wandpanelen zeer uitgebreid. Deze wandpanelen zijn licht van gewicht, eenvoudig te installeren met standaard materialen, brandwerend en onderhoudsarm. Daarnaast hebben de wandpanelen een gesloten oppervlak, waardoor er geen vuil of vocht kan binnendringen en zijn ze kleurecht en resistent tegen vuil, water, kou en warmte. 

 

Meer weten over deze wandpanelen?

Ben je benieuwd naar de 3D-designs van de PanelPiedra wandpanelen? Of wil je meer informatie ontvangen over dit materiaal? Neem dan contact met ons op.