De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Dit jaar bestaan wij 110 jaar en dit vieren we met een speciale stapelkorting actie. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Populieren multiplex gegrond

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Populieren multiplex gegrond

Populieren multiplex gegrond is populieren multiplex dat tweezijdig is voorzien van witte grondverf met een laagdikte van tenminste 80 MU. Het is een uitstekende vervanger voor hardwood en geschikt voor constructieve interieurbetimmeringen. De witte grondlak coating dient als basis voor verdere schilder- of laktoepassingen. Populieren multiplex gegrond is licht in gewicht en eenvoudig te bewerken met standaard houtgereedschappen. Bij Leeuwerik is populieren multiplex wit gegrond verkrijgbaar in diverse diktes.

 

Veelgebruikte toepassingen van populieren multiplex gegrond

Enkele veelgebruikte toepassingen van populieren multiplex gegrond zijn:

  • Timmerwerk in binnentoepassingen
  • Stootborden voor trappen

 

Unieke eigenschappen van populieren multiplex gegrond

Populieren multiplex gegrond is licht van gewicht en tweezijdig voorzien van witte grondverf, wat als basis dient voor verdere schilder- of laktoepassingen.

 

Populieren multiplex gegrond bestellen?

Voor het bestellen van populieren multiplex gegrond kun je uitstekend in onze webshop terecht. Bekijk de verschillende mogelijkheden en plaats vervolgens eenvoudig je bestelling. Heb je nog vragen over ons aanbod populieren multiplex? Neem dan contact met ons op. Onze productspecialisten vertellen je er graag meer over.