MDF allround

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
MDF platen overzichtMDF platen overzicht

MDF allround

Bij Leeuwerik vind je diverse MDF soorten, waaronder MDF allround. MDF (Medium Density Fibreboard) is erg veelzijdig plaatmateriaal. MDF wordt geproduceerd uit hele fijne houtvezels en vervolgens geperst met een medium densiteit tot een homogene plaat. MDF kent hierdoor een fijne vezelstructuur, waardoor MDF allround een zeer gesloten oppervlak heeft. Dit maakt dit plaatmateriaal makkelijk te lakken, primen en bewerken.

 

Veelgebruikte toepassingen van MDF allround

MDF allround is geschikt voor diverse toepassingen. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Keukens
  • Kasten
  • Meubels
  • Deuren
  • Aftimmering

 

Unieke eigenschappen van MDF allround

Het oppervlak van MDF allround is dankzij de fijne vezelstructuur zeer gesloten. Hierdoor is MDF allround makkelijk te bewerken, lakken en primen.

 

MDF platen zijaanzicht

 

Topmerken in MDF allround: Medite, Topan en Lewa

In het uitgebreide assortiment van Leeuwerik vind je MDF allround in diverse topmerken. Een van onze topmerken is MDF Medite. Dit merk hebben wij in verschillende uitvoeringen en staat bekend om de hoge kwaliteit. Medite is van origine gemaakt om af te lakken. Ook bieden we MDF allround van het topmerk Topan aan. Dit MDF wordt gemaakt uit een mix van naaldhout en beuken hardhout en is zeer geschikt voor lak- en diepfreesbewerkingen. MDF Lewa is de voordelige allrounder in ons MDF assortiment. MDF allround van dit merk is zowel voor de binnenafbouw als de interieurbouw breed toepasbaar.

 

Bestel MDF allround eenvoudig online

In onze webshop kun je snel en eenvoudig MDF allround bestellen. Als je op werkdagen voor 17:00 uur je bestelling plaatst, komen wij het plaatmateriaal de volgende werkdag al leveren met eigen Leeuwerik trucks. Door onze grote voorraad zorgen wij ervoor dat jij het plaatmateriaal precies op tijd in huis hebt.