Meubelplaten

           

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
MeubelplatenMeubelplaten

Meubelplaten

Leeuwerik is jouw partner wanneer je op zoek bent naar meubelplaten. Een meubelplaat is plaatmateriaal dat bestaat uit een kern van latten massief hout. De voor- en achterzijde kan uitgevoerd worden in een deklaag van houtfineer of MDF. Blockboard meubelplaten combineren sterkte, licht van gewicht en grote maatvoering in één product. Blockboard meubelplaten worden afgewerkt door het op te schilderen of te bekleden met HPL of edelfineer.

 

Veelgebruikte toepassingen van meubelplaten

Enkele veelgebruikte toepassingen van meubelplaten zijn:

  • Tafelbladen
  • Caravans en campers
  • Deuren

 

Unieke eigenschappen van meubelplaten

Meubelplaten zijn licht van gewicht, sterk en verkrijgbaar in een grote maatvoering. Het is stabiel materiaal en af te werken door het op te schilderen of te bekleden met fineer of HPL.

 

Meubelplaat opbouw en oppervlak

 

Meubelplaten specialiteiten

In ons assortiment meubelplaten vind je Blockboard met falcata kern (Indonesische houtsoort). Blockboard is een stabiele plaat met een erg laag gewicht. De kern van dit plaatmateriaal is gevingerlast massief hout, gemaakt van een houtsoort met een zeer laag soortelijk gewicht. Dit maakt dit materiaal enorm sterk, licht en stabiel. Een ander groot voordeel is dat Blockboard verkrijgbaar is in XXL formaten tot wel 600 cm lengte!

 

Meubelplaten kopen?

Het bestellen van meubelplaten doe je eenvoudig in onze webshop. Wanneer jij voor 17.00 uur je bestelling plaatst, komen onze chauffeurs de volgende werkdag al het constructief plaatmateriaal leveren. Wil je vooraf graag meer informatie ontvangen over onze meubelplaten? Neem dan gerust contact met ons op.