Populieren multiplex

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Populieren multiplex

Populieren multiplex is relatief wit van kleur, afkomstig van Italiaanse houtplantages en PEFC gecertificeerd. Het is opgebouwd uit verschillende lagen populieren fineren en heeft een laag soortelijk gewicht. Wat bijzonder is aan deze multiplex soort is de stabiliteit en de vlakheid. Populieren multiplex is uitermate geschikt als alternatief voor het traditionele hardwood multiplex. Populieren multiplex is bij Leeuwerik verkrijgbaar in diverse diktes, afmetingen en uitvoeringen.

 

Veelgebruikte toepassingen van populieren multiplex

Populieren multiplex is hoofdzakelijk interieur verlijmd en geschikt voor diverse toepassingen. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Meubelcomponenten
  • Caravans en campers
  • Jachtbouw

 

Unieke eigenschappen van populieren multiplex

Populieren multiplex is een lichtgewicht topper. Deze multiplex soort heeft een hoge stabiliteit en vlakheid. Populieren multiplex is overschilderbaar en eenvoudig te beplakken met HPL.

 

Populieren multiplex specialiteiten

Naast de standaard populieren multiplex bieden we ook enkele populieren multiplex specialiteiten aan. Zo kun je bij ons ook terecht voor populieren multiplex gegrond voor in de bouw en populieren multiplex beplakt met HPL.

 

Populieren multiplex bestellen

In onze webshop kun je snel en gemakkelijk je bestelling plaatsen voor populieren multiplex. Wanneer je voor 17:00 uur je bestelling plaatst, heb je het plaatmateriaal de volgende dag al in huis. Wij zorgen ervoor dat jouw materialen precies op tijd bij je geleverd worden.