De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Betonplex multiplex

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Betonplex multiplex

Betonplex multiplex is multiplex met aan beide zijden een donkerbruine fenolcoating. Betonplex multiplex is zeer sterk en wordt vaak gebruikt voor het maken van bekistingen die vervolgens gebruikt worden bij het storten van beton. Door de vlakheid en hardheid geeft betonplex multiplex een strak en glad oppervlak. Ook is dit plaatmateriaal geschikt voor toepassingen als bedrijfswagens en aanhangwagens. Tegenwoordig wordt betonplex multiplex ook toegepast in de interieurbouw voor een industriële look dankzij de unieke opbouw en uiterlijke kenmerken.

 

Veelgebruikte toepassingen voor betonplex multiplex

De belangrijkste toepassing van betonplex is beton bekisting. Daarnaast wordt het ook gebruikt voor:

  • Aanhangwagens
  • Bedrijfswagens
  • Interieurbouw
  • Verpakkingsindustrie

 

Unieke eigenschappen van betonplex multiplex

Betonplex multiplex heeft een hoge hardheid en vlakheid en is zeer sterk.

 

Bestel betonplex multiplex eenvoudig online

Wanneer je betonplex multiplex nodig hebt voor jouw project, kun je uitstekend in onze webshop terecht. In onze webshop plaats je gemakkelijk en snel jouw bestelling. Heb je nog vragen over ons assortiment betonplex- en anti-slip multiplex? Neem dan contact op met onze productspecialisten.