De webshop ondervindt momenteel een technische storing, niet alle producten zijn vindbaar. Je kunt wel nog gewoon bestellen via e-mail (verkoop@leeuwerik.nl) of door ons te bellen op 040 290 50 50

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Berken twin multiplex beplakt met HPL

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Berken twin multiplex beplakt met HPL

Berken twin multiplex bepakt met witte HPL is een van de multiplex soorten met decoratieve HPL toplaag in ons brede assortiment. Berken twin multiplex heeft een vuren kern en berken dekfineren. Dankzij deze opbouw is dit multiplex licht van gewicht. Bij Leeuwerik is berken twin multiplex beplakt met witte HPL verkrijgbaar in diverse diktes. Daarnaast is berken twin multiplex te beplakken met alle HPL of fineer. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Veelgebruikte toepassingen van berken twin multiplex beplakt met HPL

Enkele veelgebruikte toepassingen van berken twin multiplex beplakt met HPL zijn:

  • Constructie- en aftimmerwerk
  • Meubelcomponenten

 

Unieke eigenschappen van berken twin multiplex beplakt met HPL

Dankzij de witte decoratieve HPL toplaag, is berken twin multiplex beplakt met HPL direct toe te passen. Dit is bijvoorbeeld zeer geschikt om er direct rompen van te maken.

 

Berken twin multiplex beplakt met HPL nodig?

Voor het bestellen van berken twin multiplex beplakt met HPL kun je uitstekend in onze webshop terecht. Bekijk de verschillende mogelijkheden en plaats vervolgens je bestelling. Indien op voorraad geldt: voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd! Heb je nog vragen over berken twin multiplex beplakt met HPL of een van onze andere soorten berken multiplex? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!