Compactplaten voor buiten

       

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Compactplaten voor buiten toepassingCompactplaten voor buiten toepassing

Compactplaten voor buiten

Compactplaten speciaal voor buiten vind je in het grote constructieve assortiment van Leeuwerik. Een compactplaat wordt onder een hoge druk en hoge temperatuur gemaakt door lagen kraftpapier met harsen samen te persen. Door deze productiewijze en omdat de platen voorzien worden van bijvoorbeeld UV filters, zijn deze compactplaten geschikt voor buitentoepassingen.  

 

Veelgebruikte toepassingen van compactplaten voor buiten

Enkele veelvoorkomende toepassingen van compactplaten voor buiten zijn:

  • Gevels
  • Reclameborden
  • Dakkapellen
  • Luifels
  • Wandbekleding
  • Lambrisering

 

Compactplaten voor buiten toepassing

 

Unieke eigenschappen van compactplaten voor buiten

Compactplaten voor buiten zijn onderhoudsarm. Ze zijn weerbestendig, vorm-,  slag-, en stootvast en enkel geschikt voor niet-dragende functies.

 

Compactplaten voor buiten specialiteiten

In ons assortiment vind je twee verschillende soorten compactplaten voor buiten. De eerste soort is Exterieur compactplaat. Deze compactplaat is er speciaal voor buitentoepassingen. Dit is een onderhoudsvriendelijke plaat met ruime toepassingsmogelijkheden. Daarnaast is deze compactplaat duurzaam geproduceerd, met FSC® label verkrijgbaar en van uitstekende kwaliteit. De volgende compactplaat is Reclame opdruk compactplaat. Deze plaat is onderhoudsvriendelijk en stootbestendig. Een compactplaat met een gladde toplaag, waardoor deze plaat ook geschikt is voor buitentoepassingen zoals reclameborden. Reclame opdruk compactplaat kan niet worden toegepast als permanente gevelbekleding.

 

Eenvoudig en snel online compactplaten voor buiten bestellen

Heb je voor jouw project compactplaten voor buiten nodig? In onze webshop kun je eenvoudig en snel de compactplaat van jouw keuze bestellen. Wanneer jij voor 17.00 uur je bestelling plaatst, komen wij het plaatmateriaal de volgende werkdag al leveren.