Gemelamineerd plaatmateriaal

Producten 1-24 van 501

Van laag naar hoog sorteren
  1. Thermopal spaanplaat W10410
    Thermopal spaanplaat W10410
per pagina
Gemelamineerd plaatmateriaal Thermopal Gemelamineerd plaatmateriaal Thermopal

Gemelamineerd plaatmateriaal

Er is een grote rol weggelegd voor gemelamineerd plaatmateriaal (decorspaan of MDF) in de interieurbouw. Dit plaatmateriaal is voorzien van een melaminelaag. Je kunt jouw projecten helemaal naar wens realiseren met dit materiaal. Een ander belangrijk voordeel van gemelamineerd plaatmateriaal is dat het eenvoudig schoon te maken is.

 

Veelgebruikte toepassingen van gemelamineerd plaatmateriaal

Gemelamineerd plaatmateriaal (decorspaan of MDF) is voor diverse toepassingen geschikt. Enkele veelgebruikte toepassingen zijn:

  • Meubels
  • Kasten
  • Keukendeurtjes

 

Gemelamineerd plaatmateriaal Polyrey

 

Unieke eigenschappen van gemelamineerd plaatmateriaal

Met gemelamineerd plaatmateriaal zijn veel bijzondere ontwerpen mogelijk, denk bijvoorbeeld aan uni-, hout-, steen- en fantasiedecors. Deze decors zijn in unieke oppervlaktestructuren verkrijgbaar. Daarnaast is in een groot aantal gevallen gemelamineerd plaatmateriaal in kleurkoppeling met HPL verkrijgbaar.

 

Topmerken in gemelamineerd plaatmateriaal

Leeuwerik biedt gemelamineerd plaatmateriaal (decorspaan of MDF) van diverse topmerken aan. Denk bijvoorbeeld aan Thermopal, dat garant staat voor topkwaliteit en continuïteit, aan de inspirerende decors van Polyrey of aan de uitgebreide decorcollectie en oppervlaktestructuren van Resopal

 

Bestel gemelamineerd plaatmateriaal eenvoudig online  

Gemelamineerd plaatmateriaal bestel je eenvoudig en snel in onze webshop. Wanneer jij je bestelling op werkdagen voor 17:00 uur plaatst, komen wij het materiaal indien op voorraad de volgende werkdag al leveren. Zo zorgen wij ervoor dat jij het materiaal op tijd in huis hebt.