In verband met een landelijke telefoonstoring zijn wij op dit moment moeilijk bereikbaar op onze vaste telefoonnummers. Stuur bij voorkeur een e-mail naar verkoop@leeuwerik.nl. In dringende gevallen kunt u bellen op de volgende mobiele nummers: 06-33132156 (Eindhoven) of 06-14269025 (Hoevelaken). Excuses voor het ongemak.

Stapelfeest! Ontvang 7% extra korting op jouw online bestelling vanaf 15 losse platen. Ga naar de actiepagina en ontdek meer!

Backingboard

Producten 1-24 van 37

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Backingboard

Wanneer je ervoor kiest om HPL te verlijmen op spaan, MDF of multiplex is het noodzakelijk om altijd de achterzijde van de plaat te voorzien van backingboard. Deze backing HPL is noodzakelijk om de balans in de plaat te houden en kromtrekken van de plaat te voorkomen. Backingboard is een geschikte keuze als maar een zijde van de plaat in zicht komt. Wij adviseren om voor backingboard hetzelfde merk te kiezen als het HPL op de voorzijde.


Backingboard online bestellen

Kies je ervoor om HPL te verlijmen op MDF, multiplex of spaanplaat? Vergeet dan niet om de achterzijde van de plaat te voorzien van een backingboard. Ook backingboard is eenvoudig online in onze webshop te bestellen. Indien op voorraad geldt: op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd.