Berken twin multiplex

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Berken twin multiplex

Berken twin multiplex is plaatmateriaal met een berken dekfineer en een kern van vurenhout. Door deze combinatie is berken twin multiplex licht van gewicht. Het berken dekfineer zorgt ervoor dat berken twin multiplex een glad en hard oppervlak heeft, waardoor dit plaatmateriaal goed te overschilderen en te beplakken met HPL en fineer is. Berken twin multiplex is exterieur verlijmd en het schroefhoudend vermogen is goed. In het assortiment van Leeuwerik vind je deze multiplex in diverse diktes en uitvoeringen. Wij leveren ook berken twin multiplex beplakt met HPL

 

Veelgebruikte toepassingen van berken twin multiplex

Enkele veelgebruikte toepassingen van berken twin multiplex zijn:

  • Constructie- en aftimmerwerk

 

Unieke eigenschappen van berken twin multiplex

De combinatie van een vuren kern met berken dekfineren maakt berken twin multiplex licht van gewicht. Het heeft een hard en glad oppervlak, waardoor dit plaatmateriaal goed te overschilderen en te beplakken met HPL en fineer is. Daarnaast heeft het een lichte kleur, waardoor je er ook lichte houtfineren op kunt beplakken.

 

Bestel berken twin multiplex eenvoudig online

Heb je berken twin multiplex nodig voor jouw project? In onze webshop plaats je eenvoudig je bestelling. Wanneer je op werkdagen voor 17:00 uur je bestelling aan ons doorgeeft, komen wij mits op voorraad het materiaal de volgende werkdag al leveren. Heb je nog vragen over ons assortiment berken multiplex? Neem dan contact met ons op.