Solid surface wastafel

21 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Solid surface wastafel Corian badkamerSolid surface wastafel Corian badkamer

Solid surface wastafel

Een solid surface wastafel van het merk Corian® is een design wastafel voor iedere badkamer. Een belangrijk onderdeel in de badkamer is de wastafel en daar speelt Corian®, het originele solid surface merk, uitstekend op in. Deze Corian® wastafels bieden functionaliteit, duurzaamheid en visuele aantrekkelijkheid. Daarbij komt dat het materiaal innovatief, vlekbestendig en eenvoudig te onderhouden is. Een solid surface wastafel kan naadloos verwerkt worden in het werkblad, maar kan ook als losstaande wastafel geplaatst worden. Bij Leeuwerik zijn deze solid surfaces wastafels verkrijgbaar in diverse looks. Standaard is de kleur Glacier White van Corian®, maar er zijn diverse andere stijlen mogelijk. De beschikbare kleuren zijn per serie verschillend.

 

Veelgebruikte toepassingen van een solid surface wastafel

Een Corian® solid surface wastafel is een design wastafel die past in iedere badkamer.

 

 

Unieke eigenschappen van een solid surface wastafel

Een solid surface wastafel van Corian® heeft een symmetrisch omkeerbaar ontwerp en een gecentreerde afvoer. Deze wastafel kan naadloos verwerkt worden in het werkblad, maar ook als losstaande wastafel geplaatst worden. Een Corian® solid surface wastafel is hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

 

Een solid surface wastafel van het topmerk Corian®

Leeuwerik is exclusief distributeur van het originele en kwalitatief beste solid surface merk op de markt: Corian®. Dit solid surface merk biedt wastafels waar stijlvolle designs worden gecombineerd met unieke eigenschappen.

 

Bestel een solid surface wastafel online

Wanneer je een solid surface wastafel wilt bestellen, kun je uitstekend terecht in onze webshop. Plaats snel en eenvoudig je bestelling. Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.