Fineer wandbekleding

21 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Fineer wandbekleding donker Astrata PlanksFineer wandbekleding donker Astrata Planks

Fineer wandbekleding

Met fineer wandbekleding breng je jouw interieur tot leven. Er zijn diverse manieren om fineer wandbekleding te realiseren. Fineer als wandbekleding is speciaal samen te stellen op basis van jouw wensen. Een speciale collectie is Astrata. De fineer wandbekleding van Astrata zorgt voor een interieur met authentiek karakter en creëert een warme en natuurlijke uitstraling. Het grote voordeel van deze fineer wandbekleding is dat het snel en eenvoudig aan te brengen is.

 

Veelgebruikte toepassingen van fineer wandbekleding

Fineer wandbekleding past uitstekend in zowel particuliere woonomgevingen als openbare gebouwen als kantoren en musea.

 

Fineer wandbekleding Astrata SlatsFineer wandbekleding Astrata Slats

 

Unieke eigenschappen van fineer wandbekleding

Fineer wandbekleding is volledig naar wens te realiseren door te kiezen uit verschillende kwaliteiten, voeg- en snijwijzen.

 

Topmerken in fineer wandbekleding

Een topmerk in fineer wandbekleding is Astrata. Fineer wandbekleding van Astrata is verkrijgbaar in verschillende varianten: Astrata planks, Astrata slats, Astrata tiles en Astrata Coustics. Astrata planks zijn eiken muurplanken, Astrata slats zijn gefineerde eiken balken voor decoratieve doeleinden, Astrata tiles zijn eiken tegels en Astrata Coustics zijn akoestische panelen. Deze collecties zijn opgebouwd uit kleine plankjes met verschillende diktes waardoor er een bijzonder 3D-oppervlak ontstaat.

 

 

Fineer wandbekleding nodig voor je project?

Bekijk dan eens de mogelijkheden in onze webshop en plaats eenvoudig je bestelling. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen ontvangen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je graag meer informatie over onze fineercollectie.