HPL plaat

Producten 1-24 van 1182

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

HPL plaat

Een HPL (High Pressure Laminate) plaat is ontwikkeld als horizontale bekleding van keukens, tafelbladen en meubilair. Een HPL plaat is opgebouwd uit een aantal lagen kraftpapier, een melamine decorpapier en een overlay. Samengeperst geeft deze opbouw een van de meest harde en duurzame oppervlakken met een decoratieve uitstraling. Een HPL plaat is een decoratief product met technische eigenschappen. Zo kan deze plaat antibacterieel behandeld zijn, heeft het een gesloten oppervlak en laat het geen water door.

 

Veelgebruikte toepassingen van een HPL plaat

Een HPL plaat wordt voornamelijk horizontaal ingezet als decoratieve bekleding van bijvoorbeeld:

  • Keukenbladen
  • Deuren
  • Tafels

 

HPL plaat Arpa FENIX NTM keukenblad

 

Unieke eigenschappen van HPL

Een HPL plaat heeft een duurzaam oppervlak en is verkrijgbaar in talloze inspirerende designs en structuren. Onze merken hebben unieke specialisaties voor bijzondere oppervlakken. HPL platen in steen en hout worden afgewisseld met platen in originele en bijzondere unikleuren. Op je nou op zoek bent naar een traditionele uitstraling of liever kiest voor iets uitdagends, wij hebben de juiste HPL plaat voor jou.

 

HPL plaat Pfleiderer

 

Een HPL plaat van diverse topmerken

Voor ieder project hebben wij de geschikte HPL collectie. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de collectie van Duropal, die topkwaliteit en continuïteit biedt of ontdek de exclusieve combinaties van Polyrey. Ben je al bekend met het matte oppervlak en het zelfherstellend vermogen van Arpa Fenix NTM en de zeer diverse collectie van Resopal? Haal je de Italiaanse vormgeving in huis met de Arpa collectie? Of kies je voor de stijlvolle en verwerkingsklare keuken- en tafelontwerpen van Stratus?

 

HPL plaat Resopal

 

Bestel de HPL eenvoudig online

Een groot aantal HPL platen liggen in ons magazijn op voorraad. Door deze grote voorraad geldt: op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is de volgende werkdag al geleverd! Wij zorgen ervoor dat jij het materiaal op tijd in huis hebt.