Solid surface spoelbak

19 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Solid surface spoelbak CorianSolid surface spoelbak Corian

Solid surface spoelbak

Een solid surface spoelbak geeft iedere keuken een elegante en bijzondere uitstraling. Wij bieden exclusief het solid surface merk Corian® aan. Dit solid surface merk biedt ontwerpers de mogelijkheid om bijzondere en unieke projecten te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan keukenontwerpen waarin kleuren en structuren naadloos in elkaar overlopen. Een van de belangrijkste onderdelen in de keuken is de spoelbak en daar speelt Corian® als solid surface merk uitstekend op in. Met een solid surface spoelbak realiseer je een prachtig geheel van strakke lijnen. De solid surface spoelbakken zijn bij ons verkrijgbaar in een aantal stijlen en kleuren. Het design Glacier White van Corian® is standaard. Ook vind je in onze collectie spoelbakken met een RVS bodem.

 

Veelgebruikte toepassingen van een solid surface spoelbak

Een spoelbak van het solid surface merk Corian® is een waardevolle toevoeging in iedere keuken.

 

Solid surface spoelbak CorianSolid surface spoelbak Corian

 

Unieke eigenschappen van een solid surface spoelbak

Een Corian® solid surface spoelbak is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook eenvoudig in onderhoud. De spoelbakken zijn naadloos, hygiënisch, hebben een gecentreerde afvoer en een symmetrisch omkeerbaar ontwerp.

 

Een solid surface spoelbak van het topmerk Corian®

In ons assortiment vind je solid surface spoelbakken van het originele en kwalitatief beste solid surface merk. Wij zijn exclusief distributeur van Corian®. Corian® combineert stijlvolle en bijzondere designs met unieke verwerkingsmogelijkheden en eigenschappen.

 

Bestel de solid surface spoelbak online

Een bijzondere solid surface spoelbak van Corian® bestel je eenvoudig online. Heb je nog vragen of wil je graag eerst meer informatie ontvangen? Onze productspecialisten staan je graag te woord.